El recinte del popArb

llegenda plànol dels escenaris del popArb

Can Cassó

La ubicació principal del popArb és el recinte de Can Cassó, que comptarà amb dos escenaris, on tindran lloc les actuacions del divendres i del dissabte a la nit. Es tracta d’un espai inèdit i sorprenent, la seu dels antics balls de festa major, que remet al temps del modernisme, en què Arbúcies era seu de tertúlies d’artistes i de trobades d’estiuejants i vilatans.

Per accedir al recinte de Can Cassó cal mostrar el braçalet del popArb, que s'obtè amb l'abonament i les entrades de dia.

Barrock i Obi

El divendres, ja ben entrada la nit, la música seguirà a Barrock i Obi, populars locals nocturns d'Arbúcies.

Piscines Municipals

c/Prat de Can Delfi
Al llarg del migdia i la primera hora de la tarda de dissabte es podrà gaudir de la música que punxaran els dj i d’un espectacle per a tots els públics a la gespa de les Piscines Municipals.

El preu de l'entrada a les Piscines Municiapls és de 4.3€. Amb l'abonament i l'entrada de dissabte (mostrant el braçalet del popArb) el preu és del 50% (2.15€).

Can Torres

c/ Camprodon 14
Recuperem també l’espai dels Jardins de Can Torres, el marc ideal per propostes intimistes. Aquest cafè i hotel fou en altres temps una fonda, i en ella s'hi allotjà Santigo Rusiñol els cinc estius que passà a Arbúcies. La cafeteria continua oberta, portada per la mateixa familia que li servia absenta per passar les tardes.

L'entrada a Can Torres està inclosa en l'abonament i l'entrada de dissabte. L'aforament, però, és limitat. Caldrà, per tant, fer una reserva al Punt d'Informació del festival. El preu de la reserva és 1 € i es podran fer dissabte entre les 12 i les 18 hores.

Gorg Nou

L’escenari Gorg Nou serveix de plataforma als grups novells i locals. Aquest racó d'Arbúcies ha estat zona de jocs i entreteniment per moltes generacions arbucienques i un dels racons pintats per Santiago Rusiñol.

L'accès a l'escenari Gorg Nou és gratuït.

descarrega't aquí el plànol dels escenaris en PDF
descarrega't el programa de mà

informació sobre l'accès al recinte dels menors d'edat

o o O º o

Última hora

14-02-2009
Interessats a tocar al popArb? Informeu-vos del nostre festival aquí i deixeu les dades al formulari TOCAR AL POPARB!

23-12-2008
Guanyadors del concurs fotogràfic: Cristian Valiente per la categoria "tu al popArb" i Blanca Nuño i Maria Espelt per la categoria "tu i el popArb". Felicitats, heu guanyat els abonaments dobles!!!!

Aquesta i altres notícies a l'apartat PREMSA

o 0 º O

Vols estar al dia?

Fes-nos arribar les teves dades i rebràs les últimes notícies del popArb.

o 0 º O

RSS | Última hora del popArb 08 al teu lector de fils RSS

col·laboradors
patrocina: estrella Damm