Divendres 27 de juny de 2008
Can Cassó Montsoriu 01:15

La Casa Azul

escolta'ls a: http://www.myspace.com/lacasaazulband

La Casa Azul és el projecte que forma l’any 1999 el productor de sunshine-pop Guille Milkyway. Aquest intèrpret i compositor es converteix en un artesà del pop perfecte, replè de milers de petits detalls en forma d’arranjaments, La Casa Azul té aquesta facilitat per atrapar a la primera amb les seves cançons i convertir qui les escolta en protagonista de tantes històries somiades, on l’amor, la felicitat, l’amistat i fins i tot la ràbia són els eixos vertebrants d’excepció.

L’any 2007 surt a la venda “La revolución sexual”, que assoleix un èxit immediat. El disc conté tretze cançons amb les quals Guille Milkyway fa un pas endavant en l’evolució del so i el concepte d’un dels grups més exitosos que ha editat Elefant en tota la història d’aquest veterà segell.

En aquest nou treball es desvetlla un dels secrets millor guardats dels últims temps: Els nois del grup no són humans. Són humanoides programats per Guille Milkyway, per interpretar les seves composicions de pop tecnològic, hiper-vitaminat i de reminiscències nipones d’última generació. En aquestes noves cançons el so i la temàtica evolucionen cap a nous paratges, sense perdre el rumb marcat des dels seus inicis: l’amor/desamor ja no és l’únic eix central de les cançons i apareixen sentiments com el desengany, la frustració o les pors personals. La música però, no perd el seu caràcter efervescent i espurnejant, al contrari: s’extremen les seves característiques i les noves cançons sonen més tecnològiques que mai.

Els concerts de la gira de presentació són molt diferents als concerts habituals: Són una experiència audiovisual i tecnològica, un espectacle total dissenyat per a sorprendre, en la qual Guille compta, per fi, amb la col·laboració dels nois i noies del grup. Al popArb 08 tindrem la sort de viure un concert ple de sorpreses amb un concepte inusual en les actuacions dels grups de pop, que no deixarà ningú indiferent.

col·laboradors
patrocina: estrella Damm