Dissabte 28 de juny de 2008
Can Cassó Envelat 00:15

Sanpedro

escolta'ls a: http://www.myspace.com/sanpedrobcn

SSanpedro és un grup de pop format per un sextet que compta a les seves files amb gent tan experimentada com Ricky Falkner (productor de reeixits treballs com “Nones” i “La Matrona” de Refree o “Ungravity” de Love of Lesbian, a més de formar part de la banda de directe de Refree o de la Rockdelux Experience) que s'encarrega del baix, i sens dubte de les tasques de producció, o Gonçal Planas (tècnic de so de Standstill, Love of Lesbian, Tokio Sex Destruction, Refree, Sidonie, Carrots...) a la guitarra, a més d’Oriol Canals (lletres i veu), Pablo Garrido (també a la guitarra), Dani Ferrer (teclats) i Xavi Molero (bateria).

L’any 2002 es proclamen guanyadors de la segona edició del Sona 9. El novembre del 2003 s’edita el seu debut, “La porta estreta” (Música Global, 2003), que els porta a fer una gira de presentació arreu del territori català i la resta de l’Estat. Aquest disc els va instal•lar a la part alta de les llistes que distingien els millors discos de l’any i va rebre molt bones qualificacions per part de la premsa i la crítica.

Un cop finalitzat el periode de promoció del seu primer disc, Sanpedro inicia un procés en el qual queda lliure dels compromisos discogràfics assolits anteriorment i decideix fer-se càrrec del seu segon treball: “L’atracció monumental” (Cydonia, 2007) que ha obtingut fantàstiques crítiques per part de la premsa especialitzada. Per gravar aquest disc el grup ha tornat als estudis Infusiones Musicales, i la producció ha anat a a càrrec un cop més de Ricky Falkner.

col·laboradors
patrocina: estrella Damm