Divendres 27 de juny de 2008
Can Cassó Envelat 02:15

El Guincho

escolta'ls a: http://www.myspace.com/elguincho
més informació a: http://discotecaoceano.blogspot.com

El Guincho tancarà la nit de divendres del popArb ‘08 amb la presentació del seu disc de debut "Tropicalia", un treball personal i molt original. Amb els mínims recursos, El Gincho ha aconseguit un so maximalista que es nodreix del tropicalisme, el pop africà i qualsevol altre so que utilitza per crear un discurs propi que beu en el pop lluminós i la música de ball dels 90 una bona manera d'accelerar les pulsacions sampleadèliques.

Pablo Díaz-Reixa és El Guincho, canari afincat a Barcelona, baterista titular de Coconot, membre d'AlbaiAleix i de la guardianesca Orquesta de la Muerte i una persona d'idees clares, gran sensibilitat i maneres de jazzman amb projecció.

Després de l'acollida espectacular per part del públic i la premsa independent estatal i estrangera, el Guincho ha aconseguit ser un dels artistes barcelonins amb més ressò internacional. La seva gira actual l'ha portat a actuar a les principals capitals d'Europa, Estats Units i Austràlia. A la seva aventura a les Antípodes, acompanya la banda Architecture in Helsinki.

Sense prejudicis, de forma artesanal i casolana i amb una manera diferent de fer les coses, fresca i creativa, els directes d’El Guincho són una coctelera musical: ritmes calypso, bossa cubana, psiquedèlia, sentiments electrònics, emoció i exotisme vibrant. Avís: Acabarem tots ballant la conga.col·laboradors
patrocina: estrella Damm