Dissabte 28 de juny de 2008
Can Cassó Envelat 22:15

Carlos Cros y los 400 golpes

escolta'ls a: http://www.myspace.com/carloscros

Després de la dissolució de Selenitas, banda de pop que va editar dos discos amb Subterfuge Records, Carlos Cros, baixista i veu principal del quartet, decideix seguir per lliure. Amb l’ajuda d’un antic selenita, Eloi Caballé, i d’Hector Xiqués, grava set temes descartats durant l’última època llunàtica. Els comença a rodar per locals de la ciutat, amb força èxit, i en Carlos comença a pensar en una banda. Recluta una colla d’amics i preparen un debut a la sala Cabaret. Marc Vilaclara, baixista de The Tea Servants, Sito Díaz, guitarra de Fine! y César Villalba, últim bateria de Selenitas. Són Los 400 golpes. Animat pel bon resultat dels directes i per la compenetració amb els seus companys, decideix gravar noves cançons, vuit temes frescos i enèrgics.

El 2005 la discogràfica Strange Ones els inclou en el recopilatori "La Colazione", una mostra de les millors propostes sorgides a Barcelona. La cançó escollida és "Me aburro", tota una declaració de principis contra les avorrides propostes culturals de la seva estimada ciutat. Bad Music també es fixa en ells i escull la cançó "Quitamanchas" pel seu recopilatori "Bad Music Experience II" que reflecteix el bon estat de salut de l’escena independent catalana.

Amb la idea de reforçar la banda en els directes, Joan Pàmies, de One of Them, s’incorpora com a guitarrista i passa a ser un membre més de Los 400 golpes. Després d’actuar en festivals i sales de tot l’Estat, Carlos Cros aconsegueix un contracte per publicar el seu primer àlbum amb la prestigiosa discogràfica madrilenya Lucinda Records. “Escucha los latidos”, 2007, n’és el resultat.col·laboradors
patrocina: estrella Damm