Dissabte 28 de juny de 2008
Can Cassó Montsoriu 23:00

Sisa + Acapulco All Stars

escolta'ls a: http://www.myspace.com/comfolls

Convençut que viure equival a “jugar-se la vida”, Sisa es troba cada vegada més proper a la que és–o hauria de ser- l’única aspiració noble i lleial de l’ànima: la innocència. Un objectiu, el de recuperar la mirada d’un nen lliure de pensament, al qual ha dedicat tota la seva carrera i que es fa especialment perceptible a “Marrec a la pastisseria”, una de les grans cançons de l“Ni cap Ni peus” (K Indústria, 08). Aquí, el cantautor del Poble Sec es recrea en la justa i necessària eliminació de tot apriorisme, un dels set pilars essencials del pensament galàctic. Els altres sis, a saber, la mirada esfèrica, la ironia, el sentiment local, l’alteritat del discurs, la consciència i la metafísica també s’aborden en l’àlbum que, no per casualitat, sublima la seva major aportació com artista al món de les idees.

En efecte, “Ni cap ni peus” és el vestit a mida en el qual Sisa estava pensant quan va concebre les cançons que, des de “Visca la Llibertat” (2000), millor defineixen la seva visió del món. Si en aquell, la connexió amb Pascal Comelade va funcionar a cor què vols, en aquest han jugat un paper fonamental la producció i la direcció artística de Joan Miquel Oliver i les prestacions dels seus companys en Antònia Font. De l’adhesiva “Des de la Lluna” al crit d’esperança “Aquest Any Follarem com Folls”, passant pel tribut “Al cantaire Pau Riba” i el sentit homenatge a Francesc Pujols (“El savi de Martorell”), els seus trenta i tants minuts són el suculent fruit d’una col·laboració que no podia, limitar-se a un disc, per magnífic que sigui.

Anhelada pels seus fans i anunciada pels seus protagonistes, la defensa en directe d’aquesta odissea en l’espai es fa realitat reunint al seu principals protagonistes, Sisa, Oliver i els seus companys de banda, sota un apel·latiu que, de cap manera, sorprendrà als ja iniciats: Sisa & Acapulco All Stars. Una oportunitat única de gaudir del bing-bang intergalàctic en viu i en directe.

col·laboradors
patrocina: estrella Damm