Dissabte 28 de juny de 2008
Can Cassó Montsoriu 02:45

Facto Delafé
y Las Flores Azules

escolta'ls a: http://www.myspace.com/factodelafeylasfloresazules

Facto Delafé y Las Flores Azules és una banda de Barcelona integrada per Marc Barrachina “Facto” (ex-Songstore), Oscar Daniello “Delafé”, també membre de la banda Mishima i Helena Miquel “Las Flores Azules”, vocalista d’Élena.
Després del seu aclamat “Vs. El Monstruo de Las Ramblas”, presenten a l’edició 2008 del popArb el seu nou disc “La Luz de La Mañana”. Si bé el seu primer treball era una reflexió intimista sobre la ciutat, aquest segon mostra la vessant més festiva, positiva, brillant i optimista, tant pel que fa a les seves lletres com a la sonoritat.
Les cançons de Facto Delafé y las Flores Azules creuen el hip-hop i el seu frasejat amb melodies i estructures més pròpies del pop, el soul o l’electrònica. Unes bases molt ben tractades, juntament amb unes lletres que recuperen la tradició del costumisme social dels cantautors. Amb les seves cançons aconsegueixen un estil propi, que alguns mitjans han denominat Hip-Pop. Les referències van des de la música surf fins el pop-rock independent, tot passant per terrenys del soul.


col·laboradors
patrocina: estrella Damm