popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

Preguntes Freqüents

Si encara tens dubtes, potser trobaràs aquí la resposta...

Menjar i beure

Puc entrar al popArb amb menjar o beguda?

Tots els escenaris del popArb disposen de barra on adquirir menjar i beguda. Si l'oferta no et satisfà pots sortir del recinte i menjar o beure fora (podràs tornar a entrar, no pateixis!). A Arbúcies trobaràs una bona oferta de bars, restaurants i botigues per alimentar-te i també, és clar, pots portar menjar de casa. Als escenaris tancats, però, no permetrem l'entrada de menjar o beguda.

Els celíacs, podrem veure cervesa?

A la barra del popArb hi trobaràs també cervesa per celíacs (Estrella Damm Daura, contingut de gluten inferior a 6 ppm). Només cal que la demanis.
+informació: http://www.estrelladamm.es/celiacos/celiacos_flotante.asp

Entrar al popArb

Es possible comprar una entrada per anar a veure un sol concert?

Les entrades que pots comprar són: entrada per divendres, entrada per dissabte i abonament per 2 dies. NO hi ha entrades per un sol concert.

Vull veure The New Raemon a Can Torres. Què he de fer?

Per poder accedir a Can Torres necessites haver obtingut el braçalet del popArb. L'aforament de Can Torres és limitat i caldrà que, a més, hi reservis la teva plaça. Podràs fer-ho al punt d'informació del popArb dissabte de 12 a 18. El preu de la reserva és d'1€ i et regalem una xapa especial.

He comprat el meu abonament / He comprat la meva entrada.
Quan i on podré canviar-la pel braçalet?

Divendres i dissabte, en horari ininterromput, des de les 10 del matí fins al final de les actuacions, podràs canviar l'entrada pel braçalet al punt d'informació del popArb.

He comprat un abonament a atrapalo.com i m'han demanat el nom.
Podrà fer servir aquest abonament una altra persona?

Només els abonaments i entrades comprats amb descomptes associats a carnets (tresC, carnet jove, maumau,...) són personals i intransferibles. Les entrades d'atrapalo, però, s'imprimeixen personalitzades. Per evitar problemes a l'hora d'accedir al festival, et recomanem que, si saps qui farà servir l'entrada, demanis a atrapalo un canvi de dades escribint-los a espectaculos@atrapalo.com

He comprat l'entrada de dissabte.
Podré anar també als concerts de dia?

L'entrada de dissabte 27 diu "sessió 20:45 poparb 2009", però el cert és que l'entrada de dissabte també permet accedir al concert de Can Torres (19:45h). Si vols veure-hi The New Raemon caldrà, però, que reservis la teva plaça (1€ amb xapa de regal) al Punt d'Informació (de 12 a 18 h de dissabte).

Els concerts de l'escenari Gorg Nou són oberts i, per tant, gratuïts. A les Piscines Municipals podràs accedir amb descompte mostrant la teva entrada.

Hi ha un abonament conjunt popArb-Faraday (com l'any passat)?

No. Enguany no hem pogut repetir degut a la complexitat del sistema de venda anticipada

Descomptes: Quins són i com s'obtenen?

Hi ha diferents descomptes. S'apliquen sobre l'entrada anticipada i, en alguns casos, sobre l'entrada a taquilla. Consulta quin és el descompte que pots obtenir i què cal fer per tenir-lo a 'Entrades' o a 'Ofertes'

Si ets d'Arbúcies, informa't a La Gabella.

Vull la bossa del popArb 2009. Què he de fer?

Només cal que bescanviis el teu ABONAMENT per el braçalet d'accés al recinte i siguis puntual. Les primeres 500 persones tindreu premi!

Podem venir amb nens?

Els menors de fins a 14 anys podran entrar de forma gratuïta sempre que vagin acompanyats pels seus pares o un tutor. El públic de 14 a 16 anys podrà accedir al festival pagant l'entrada corresponent i també hauran d'anar acompanyats pels seu pares o un tutor.

Els tutors hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. El pare, mare o tutor haurà de signar un document de descàrrec a la zona d'accés al festival pel qual es fa responsable del menor mentre aquest es trobi a l'interior del recinte. El popArb no disposa de mitjans de protecció auditiva, aquesta serà responsabilitat dels pares.

El majors de 16 anys podran accedir al recinte en les mateixes condicions que els adults.

Hi ha zona d'acampada?

El popArb NO disposa d'una zona d'acampada. Arbúcies, però, disposa d'un parell de campings. A 'On dormir' trobaràs tota la informació sobre els campings i altres allotjaments a la zona.

Participar-hi

Voldria instal·lar-hi una paradeta. Què he de fer?

El recinte del popArb és de dimensions reduides i no trobem l'espai per paradetes d'alimentació i altres. Pots fer-nos arribar la teva proposta i la tindrem en compte en properes edicions.

Vull tocar al popArb. Què he de fer?

La programació del popArb 2009 està tancada. Pots fer-nos arribar les dades del teu projecte i ho tindrem en compte a la propera edició.

Vull treballar al popArb. Què he de fer?

Per què el popArb sigui un èxit cal la implicació de molta gent, entre altres la teva. Molts de nosaltres hi treballem tot l’any, però la feina a fer durant els dies del festival és tant o més important. Donan'ns les teves dades.

Organitzen: Ajuntament d'Arbúcies, Cultura Dispersa

Col·laboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Diputació de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC, cupatges

Col·laboradors: Guerrilla Sound, Epson, Demasié Café

popArb 2009 © | culturaDispersa SCP | mapa web | Avís LegalSobre el popArb | Col·laboradors | jocs
RSS | youtube/popArb2009 |�myspace/poparb