Antònia Font

imatge de Antònia Font
Antònia Font | dissabte. 00:20 | Can Cassó Montsoriu

Tres anys i mig després de “Coser i Cantar”, Premio De la Música 2008 al Millor Àlbum de l’Any, Premi de Cultura de la Generalitat de Catalunya i causa motriu d’una gira que, amb localitats exhaurides, va omplir auditoris tan emblemàtics com el Gran Teatre del Liceu (Barcelona), el Teatro Fernando De Rojas (Madrid) o el Teatro Victoria Eugenia (Donosti), Antònia Font ha tornat per desvetllar totes les incògnites que el seu silenci hagi pogut plantejar. En aquesta edició del popArb el quintet mallorquí, torna per presentar-nos el directe del seu darrer treball discogràfic “Lamparetes”.

Més sòlids que mai, el grup format per Pau Debon (veu), Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria) no només guarden fidelitat al seu univers fantàstic i les seves lletres imaginatives, sinó que l’expandeixen en catorze cançons ben il·luminades.

Part d'aquest concert s'emetrà en streaming a som.poparb.cat

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/antoniafont

Més info a:
http://www.myspace.com/antoniafont

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ofT4B2jN2mE?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga