La Iaia

imatge de La Iaia
La Iaia | dissabte. 18:50 | Prat Rodó

Aquest jove grup de Vic va néixer l'estiu de 2009 i des d'aleshores ja han fet una quarantena de concerts. Han estat el grup guanyador de la desena edició del Sona9 (2010) amb el seu primer treball anomenat “El meu vaixell” (Autoedició). Aquest 2011 La iaia debutarà discogràficament amb el que serà el seu primer treball discogràfic complert.

Musicalment La iaia és una proposta personal i emergent fet que fa que sigui difícil d’etiquetar. Tot i així, es pot emmarcar en els referents sonors del folk independent anglosaxó i de la cançó d’autor amb influències mediterrànies. Artísticament La iaia pretén aportar nous elements a la música feta al nostre país, amb un so fresc i diferent però alhora molt familiar. Les seves influències són Jonathan Richman, The Wave Pictures, Herman Düne, Beirut, Sufjan Stevens, Peter Broderick, Owen Pallett i Manel entre d’altres.

Les lletres, totes en català, parlen d’experiències quotidianes, d’una visió del món crítica, amb tocs irònics, reflexions sobre la pròpia cultura i sobre la maneres d’entendre les emocions i els sentiments des del punt de vista peculiar de l’Ernest, el seu líder.

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga