Wantun

imatge de Wantun
Wantun | dissabte. 17:00 | Prat Rodó

Wantun és una formació d'indie pop que neix a Blanes aproximadament l'any 2000. Després d'algun temps aturats, tornen al 2006 fent algunes versions dels nous estàndards del rock i l''any 2008 el grup fa un gir estilistic definitiu i enregistra l'EP "Modernitat", a Blind Records (Sidonie, Love of Lesbian, Sanjosex, etc) amb la producció de Blind Joes.

El juny de 2009 tornen als estudis per enregistrar el seu primer llarga durada que rep el nom d'"Animalia" i a finals d'any el grup signa el seu primer contracte discrogràfic amb PICAP. El disc, que surt al mercat a principis de 2010, ve marcat per una presència més acusada de l'electrònica i té una bona acollida entre la crítica especialitzada.
 
La música d'aquest grup amb nom de menjar xinès, està inspirada i influenciada per una àmplia varietat d'estils i d'artistes, especialment per tot el so indie de Barcelona.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/wantun

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=33xRXNVyGyY?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga