Preguntes Freqüents

Abonaments i entrades

És possible comprar una entrada per anar a veure un sol concert? I per un sol dia?

No hi ha entrades ni n’haurà per accedir a un sol concert. Estan a la venda abonaments per divendres+dissabte i entrades per divendres i per dissabte.

Puc dividir un abonament en dues entrades?

No, això no és possible! Ho sentim, l’abonament és un contracte individual per assistir al festival durant 2 dies. Es canvia per una polsera unipersonal i intransferible. Aquesta pulsera és la que permet l’accés al festival.

He comprat un abonament a través de Codetickets i m’han demanat el nom. Podrà fer servir aquest abonament una altra persona?

Aquesta entrada s’ha de custodiar fins el dia de l’esdeveniment
 com si fossin diners en metàl·lic. El comprador de l’entrada o la
 persona a nom de qui es personalitza l’entrada, assumeix tota responsabilitat
en el cas que la seva entrada es presenti per duplicat, fotocopiada
 o falsificada, perdent tots els drets que aquesta li atorga per a
poder accedir a l’esdeveniment. L’organització es reserva el dret
 d’admissió. No s’admetran devolucions. A l’entrar, el públic pot 
ésser escorcollat segons la llei. És totalment prohibit entrar al
 recinte amb qualsevol objecte que l’organització consideri perillós.
 Per a més seguretat l’organització es reserva el dret a sol·licitar
 el DNI.

Canvi de titular de l’entrada/abonament: cal omplir el formulari que trobareu aquí : http://www.poparb.cat/2014/wp-content/uploads/2014/01/canvi_titularitat_entrades_popArb14.pdf  i presentar-lo al punt d’informació juntament amb les entrades.

He comprat un abonament a través de Codetickets però casa meva es va cremar, Gmail va petar i un hacker em va robar el cor i les dades..Què puc fer?

Envia’ns un missatge fent servir el formulari de contacte. Indica’ns el nom, DNI i una adreça de correu on poder contactar amb tu.

Oh! no! No puc venir..Què puc fer amb la meva entrada?

Al facebook.com/popArb trobaràs un accés al “Mercadillo“. Aquest és un espai on pots posar-te en contacte amb algú interessat en fer servir la teva entrada. Pots regalar-li, canviar-li per un boli bic o demanar que te la compri. Només et demanem una cosa: no demanis més del que vas pagar-ne tu. Esborrarem aquells missatges que no compleixin aquesta condició.

Entrar al popArb

He comprat el meu abonament / He comprat la meva entrada. Quan i on podré canviar-la pel braçalet?

Divendres des de les 15h fins al final de les actuacions, i dissabte des de les 10 del matí fins al final de les actuacions, podràs canviar l’entrada pel braçalet al punt d’informació del popArb, a la Plaça de Can Reus, al costat del recinte principal del festival.

He comprat el meu abonament / He comprat la meva entrada. Però no podré assistir-hi. Em compreu l’entrada?

Si no pots anar al popArb i no saps qui pot fer servir la teva entrada, pots fer servir el nostre facebook per trobar algú. Només et demanem dues coses: 1- No demanis que et paguin més del que et va costar; 2- fes servir la pestanya “Mercadillo” (https://www.facebook.com/popArb/app_202980683107053)

Canvi de titular de l’entrada/abonament: cal omplir el formulari que trobareu aquí i presentar-lo al punt d’informació juntament amb les entrades.

Podem venir amb nens?

Els menors de fins a 14 anys podran entrar de forma gratuïta sempre que vagin acompanyats pels seus pares o un tutor. El públic de 14 a 16 anys podrà accedir al festival pagant l’entrada corresponent i també hauran d’anar acompanyats pels seu pares o un tutor.

Els tutors hauran de portar la documentació que els identifiqui com a tals. El pare, mare o tutor haurà de signar un document de descàrrec a la zona d’accés al festival pel qual es fa responsable del menor mentre aquest es trobi a l’interior del recinte. El popArb no disposa de mitjans de protecció auditiva, aquesta serà responsabilitat dels pares.

El majors de 16 anys podran accedir al recinte en les mateixes condicions que els adults.

Vull anar a un concert a Can Torres. Què he de fer?

L’entrada a Can Torres està inclosa en l’abonament i l’entrada de dia. L’aforament, però, és limitat. Per poder accedir a Can Torres necessitaràs el braçalet i una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d’informació del festival (Plaça de Can Reus), el mateix dia del concert en qüestió.

Horari de reserva:
Divendres 27/6/14 a partir de les 18h (fins les 20h o exhaurir reserves) | Dissabte 28/6/14 de 12 a 18h (o fins exhaurir reserves).
Preu de la reserva: 1,5€ (amb un tatoo especial #popArb14 de regal!).

Podré entrar a les piscines?

Si portes el braçalet corresponent a l’abonament del popArb’14 o de l’entrada de dissabte podràs entrar a les piscines pagant només el 50% del preu de l’entrada. El preu de l’entrada individual per majors de 14 anys és de 4,5€ (2,25€ amb la pulsera de l’abonament o de dissabte). Aquest descompte no és acumulable al del Carnet Jove.

AFORAMENT: Si es completa l’aforament, no es podrà accedir al recinte de les piscines fins que algun dels usuaris marxi. Aleshores un nou usuari pordrà ocupar la seva plaça. Si hi ha cues, tindran prioritat els abonats a les Piscines.

Per estar al dia, pots consultar el web del popArb, seguir-nos al facebook, al twitter o subscriure’t a la newsletter.

Menjar i beure

Puc entrar al popArb amb menjar o beguda?

Tots els escenaris del popArb disposen de barra on adquirir menjar i beguda. Si l’oferta no et satisfà pots sortir del recinte i menjar o beure fora (podràs tornar a entrar, no pateixis!). A Arbúcies trobaràs una bona oferta de bars, restaurants i botigues per alimentar-te i també, és clar, pots portar menjar de casa. Als escenaris tancats, però, no permetrem l’entrada de menjar o beguda.

Els celíacs, podrem beure cervesa?

A la barra del popArb hi trobaràs també cervesa per celíacs (Estrella Damm Daura, contingut de gluten inferior a 3 ppm). Només cal que la demanis.

+informació: http://www.estrelladamm.com/ca/daura/

On dormir

Hi ha zona d’acampada?

El popArb NO disposa d’una zona d’acampada. Arbúcies, però, disposa d’un parell de campings. A ‘On dormir’ trobaràs tota la informació sobre els campings i altres allotjaments a la zona.

Parades de menjar/Tocar al popArb/Treballar al popArb

Voldria instal·lar-hi una paradeta. Què he de fer?

El recinte del popArb és de dimensions reduïdes i no hi ha espai per paradetes d’alimentació i d’altres, a banda dels serveis propis que ofereix el Festival. Ens sap greu! Si en algun moment canviem de parer, ho anunciarem al nostre web i a les xarxes socials.

Vull tocar al popArb. Què he de fer?

El periode de recepció de propostes hafinalitzat. L’1/09/14 obrirem el formulari per a les propostes 2015.
La informació que ens envieu s’emmagatzema en una base de dades i, quan podem, ens agrada escoltar les propostes rebudes. No us podem garantir una resposta personalitzada, contactarem directament amb els grups sel·leccionats.
Pots fer-nos arribar les dades del teu projecte i ho tindrem en compte a la propera edició.

Condicions de les entrades comprades a Codetickets

Condicions Codetickets

Aquestes condicions les podeu llegir actualitzades a http://www.codetickets.com/sale/condiciones.php?ent=codetickets&act=. Si hi ha una diferència entre el text aquí publicat i el de la URL esmentada, s’haurà de considerar vàlida la informació publicada a http://www.codetickets.com/sale/condiciones.php?ent=codetickets&act=

L’ adquisició de l’entrada representa l’acceptació, per part de l’adquiridor, de les següents Condicions Generals d’Ús:
1. Un cop adquirida, l’entrada no serà canviada ni serà retornat el seu import.
2. L’organització es reserva el dret a alterar o modificar el programa de l’esdeveniment.
3. Es reserva el dret d’admissió.
4. Aquesta entrada disposa de diferents mesures de seguretat. L’organització no es fa responsable de les entrades que no hagin estat adquirides als punts de venda oficials. Tota entrada feta mal be, trencada o amb indicis de falsificació, autoritzarà a l’Organització a impedir al seu portador l’accés al recinte. En aquests casos, l’Organització es reserva el dret a emprendre les mesures legals indicades al punt 13 d’aquestes Condicions Generals d’Ús.
5. L’admissió queda supeditada al fet de disposar de l’entrada completa i en bones condicions: El posseïdor de l’entrada perdrà els drets que aquesta li dona al sortir del recinte.
6. En el moment d’entrar al recinte, el públic pot ser registrat segons la Llei, no permetent-se, en cap cas, l’entrada d’objectes que puguin ser considerats perillosos per l’Organització o que estiguin prohibits per la normativa vigent, així com càmeres fotogràfiques o de vídeo, gravadores o qualsevol altre aparell de captació d’imatge i so.
7. En esdeveniments musicals queden reservats tots els drets d’imatge i propietat intel·lectual derivats de l’esdeveniment, no podent el públic assistent filmar o gravar el mateix sense una autorització escrita de l’Organització.
8. En cas d’anul·lació total de l’esdeveniment, l’Organització es compromet a la devolució del import de l’entrada. El cost de distribució que els canals de venda apliquen al preu d’aquesta entrada, no serà tornat en cap cas per l’Organització, atenent a que l’Organització no es preceptora d’aquest import i que la prestació d’aquest servei s’entén feta en el moment de la compra d’aquesta entrada.
9. La societat emissora de l’entrada (CODETICKETS SL) no assumeix en cap cas les obligacions i responsabilitats que competeixin a l’Organització.
10. El públic assistent podrà aparèixer a imatges presses per diferents mitjans de comunicació per la seva posterior difusió promocional.
11. En cas de que la organització no ho especifiqui, l’edat mínima legal per accedir a aquest tipus d’esdeveniments és de 16 anys. Quan l’esdeveniment sigui de tipus Discoteca, l’edat mínima legal per accedir a l’esdeveniment és de 18 anys.
12. L’Organització de l’esdeveniment podrà denegar l’accés o expulsar del recinte al portador de l’entrada en cas d’incompliment de les presents Condicions Generals d’Ús o be en el cas de desatendre les indicacions efectuades pel personal de l’Organització. La denegació de l’accés o expulsió també es podrà dur a terme en el cas de que, racionalment, pugui preveure’n que la seva permanència al recinte suposi una situació de risc o perill pel propi portador o pels altres assistents a l’esdeveniment; per allau o també per estats d’intoxicació aparent o potencial, responsabilitzant-se personalment al portador, en tots els casos, per les seves pròpies accions i omissions quan aquestes provoquin lesions a tercers o danys en materials.
13. Tot intent d’estafa, sostracció, robament, així com els danys a la propietat privada causats directe o indirectament a l’Organització, autoritzen a aquesta a emprendre les mesures legals, tant civils com penals, que estimi oportunes contra els causants.
14. La Possessió d’aquesta entrada no dona el dret al seu posseïdor o a tercers a utilitzar la mateixa, o el seu contingut, amb finalitats publicitàries, de màrqueting o de promoció (inclosos els concursos, regals i/o sortejos), associada al posseïdor de l’entrada o tercer.
15. Aquesta entrada s’ha de custodiar fins el dia de l’esdeveniment com si fossin diner en metàl·lic. El comprador de l’entrada o la persona a nom de la que es personalitza l’entrada, assumeix tota responsabilitat en cas de que la seva entrada es presenti per duplicat, fotocopiada o falsificada, perdent tots els drets que aquesta li dona per poder accedir a l’esdeveniment.

Organització i col·laboradors
  • Organitza: Cultura Dispersa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arbúcies
  • Amb el suport institucional de: Generalitat de Catalunya (ICEC) i Diputació de Girona
  • Mitjans oficials: tv3, timeOut, icat.cat
  • Recomanat per: tr3sc, butxaca, scannerfm, enderrock
  • Col·laboradors: guerrilla, cupatges, Jägermeister, barceló
  • Col·laborador tecnològic: Cdmon
  • Membre d'A-petit