Última edició

Avís Legal

L’objectiu d’aquest lloc web és facilitar el coneixement del festival popArb.

El seu contingut és propietat de Cultura Dispersa, i per aquest motiu, la còpia, utilització, reproducció o distribució de la informació haurà de ser autoritzada per escrit per Cultura Dispersa.

El lloc web mostra imatges i dona accés a continguts allotjats a altres servidors. Si sou propietaris dels drets d’alguns d’aquest continguts i hi ha res que considereu que no hauria de ser difòs per aquest lloc web, siusplau dirigiu-vos a info@poparb.cat per sol·licitar-ne la retirada o modificació de la informació mostrada a poparb.cat.

Cultura Dispersa es reserva el dret d’efectuar sense avís previ les modificacions que consideri oportunes a www.poparb.cat i podrà canviar, suprimir o afegir els continguts i serveis que s’hi ofereixen, així com la forma en què hi apareixen presentats o localitzats.

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol , (Llei de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic), les dades identificatives són:
Cultura Dispersa, SL
CIF: B55041040

Podeu contactar amb Cultura Dispersa mitjançant aquesta adreça de correu electrònic: info@poparb.cat.

Política de privadesa

Cultura Dispersa protegeix les dades personals segons el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, i d’altres normatives de desenvolupament.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les dades personals que ens subministri a través del lloc web www.poparb.cat seran tractades de forma confidencial i seran utilitzades únicament per a la prestació del servei ofert a través del portal, així com per a l’enviament d’informació que l’usuari hagi pogut sol·licitar i futures comunicacions d’activitats que poguessin ser del seu interès.

Així mateix, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb el que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, responenet a qualsevol dels missatges que rebi de Cultura Dispersa amb l’assumpte “Baixa”.

Cultura Dispersa no ven, ni lloga ni posa a disposició de terceres persones les dades personals que vostè proporcioni.

L’usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar-ne qualsevol modificació. En cas que l’usuari proporcioni dades de caràcter personal referents a tercers a través dels diversos formularis de www.poparb.cat l’usuari els haurà d’informar, amb caràcter previ a la seva inclusió, dels extrems continguts en aquest avís legal.

L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pugui ocasionar a Cultura Dispersa, o a qualsevol tercer, a causa d’emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades.

Propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts d’aquest lloc web, incloent-hi sense caràcter limitatiu, textos, gràfics, imatges, el seu disseny i els drets de propietat intel·lectual que poguessin correspondre als continguts esmentats, així com totes les marques, noms comercials o qualsevol altre signe distintiu són propietat de Cultura Dispersa o dels seus legítims propietaris, i en queden reservats tots els drets.

Està prohibit qualsevol acte de reproducció dels continguts, totalment o parcialment, en qualsevol forma o mitjà, sigui mecànic, electrònic, reprogràfic o d’altres, així com qualsevol acte de difusió, comunicació pública o distribució, sense la prèvia autorització expressa i per escrit de Cultura Dispersa o dels seus legítims propietaris.

Cultura Dispersano serà responsable dels danys o perjudicis que puguin derivar-se de la utilització dels continguts per part dels usuaris o de la infracció per part d’aquests de qualsevol disposició legal vigent.

Enllaços

Cultura Dispersa no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços externs que es puguin incloure al lloc web, per la qual cosa l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que els regeixin.


O Consulta cartell, horaris i escenaris i participa a les xarxes socials des de l'App del popArb.
Versió per iPhone

Molt aviat, versió Android


On dormir? Vine a casa pel popArb!

No saps on dormir? Vols provar l'allotjament a casa d’algun Arbucienc / Arbucienca.

Vine a casa pel popArb

Ets d'Arbúcies? Tens alguna habitació lliure? T'agradaria compartir el cap de setmana amb el públic del popArb? Gent d'Arbúcies, gent d'astúcies! Si el públic del popArb no troba allotjament dins del poble, potser ens l'haurem d'inventar... Tens unes golfes desaprofitades? El pis de la iaia buit?
Que vinguin a casa, aquest popArb!

Botiga

Cartell

#repteexperts #repteexperts
#repteexperts
divendres
#repteexperts
Anarquia és independència Anarquia és independència
Anarquia és independència
divendres
Anarquia és independència
Camp David Camp David
Camp David
divendres
Camp David
Carla Carla
Carla
divendres
Carla
Coriolà Coriolà
Coriolà
divendres
Coriolà
Da Souza Da Souza
Da Souza
divendres
Da Souza
Diego Armando Dj Diego Armando Dj
Diego Armando Dj
divendres
Diego Armando Dj
Dj 8Beatz Dj 8Beatz
Dj 8Beatz
divendres
Dj 8Beatz
Dj Barretina Dj Barretina
Dj Barretina
divendres
Dj Barretina
Dj Salicrunette Dj Salicrunette
Dj Salicrunette
divendres
Dj Salicrunette

Preguntes Freqüents

  • Organitza: Cultura Dispersa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arbúcies
  • Amb el suport institucional de: Generalitat de Catalunya (ICEC) i Diputació de Girona
  • Patrocinador principal: Estrella Damm
  • Mitjà oficial: timeOut
  • Col·laboradors: Logística de Guerrilla, EasyMojito, Cupatges
  • Col·laboradors tecnològics: Cdmon, Playmoss, Megatro, BIAPUM
  • Membre d'A-petit