Última edició

Activitats paral·leles

I. Mini Fira Discogràfica

surco1

Discos SURCO és una botiga de música especialitzada en discs de varis estils per melòmans i coleccionistes situada al barri de Gràcia de Barcelona. La botiga va celebrar els seus 40 anys de vida el 2015.

UltraLocal Records neix amb moltes ganes de poder oferir un espai on trobarel màxim de segells discogràfics catalans entre altres coses i discos de segona mà. La botiga està ocalitzada al Poblenou de Barcelona.

Totes dues botigues –que són més que això!- tindran presència al festival mostrant el seu catàleg i oferint al públic la música dels grups del #popArb15 i tota mena de marxandatge relacionat.

II. Servei de préstec bibliotecari a les Piscines i al Prat Rodó

Piscinas_003

Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal Rafael Vilà i Barnils d’Arbúcies, el popArb oferirà un servei de préstec de llibres i premsa al públic que assisteixi als espais de les Piscines i del Prat Rodó: llibres de música, infantils, diaris… La música és cultura i llegir també!

III. Exposició “En algun moment és quan passa tot”, de Marc Pallarès

marcpallares

Com ja va essent tradició, l’expressió artística pren formes diverses al popArb, més enllà de la música: la planta baixa de l’Hotel Montsoriu acollirà l’exposició En algun moment és quan passa tot, de l’il·lustrador i dissenyador Marc Pallarès, un projecte que sembla pensat expressament pel popArb (potser perquè en part està pensat al popArb). Per això i per molts altres motius, una de les peces de la mostra serà la imatge del popArb d’enguany.

  • Organitza: Cultura Dispersa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arbúcies
  • Amb el suport institucional de: Generalitat de Catalunya (ICEC) i Diputació de Girona
  • Patrocinador principal: Estrella Damm
  • Mitjà oficial: timeOut
  • Col·laboradors: Logística de Guerrilla, EasyMojito, Cupatges
  • Col·laboradors tecnològics: Cdmon, Playmoss, Megatro, BIAPUM
  • Membre d'A-petit