Última hora

13-06-2008
Ha finalitzat el plaç per obtenir xapes personalitzades i recollir-les al popArb. Els que ho heu fet, recordeu portar al popArb el comprovant de compra (email de Paypal). Podreu recollir les vostres xapes a la botiga del festival.
Aquells que vulgueu portar un personatge popArb a la samarreta podeu encarregar-ne la xapa i rebre-la per correu a partir del dia 1 de juliol.
Trobareu el creador de xapes a l'apartat Merchandising i a Personatges

10-06-2008
últimes notícies del popArb 08: espot tv, festa de presentació a Girona i molt més! fes clic aquí!

05-06-2008
Tot el que es diu del popArb 08 aquí!

|<< << º o O noticies Oo º >> >>|

o 0 º O

Revista de premsa

El que s'ha dit sobre el popArb 2008...AQUÍ

o 0 º O

popArb al mòbil
Si teniu un telèfon 3G amb connexió a internet podeu visitar la pàgina web del popArb al vostre mòbil. L'adreça de la pàgina és http://www.poparb.cat/mobil

o 0 º O

RSS
L'RSS (Really Simple Syndication/RDF site Summary) és un format d'arxiu que guarda informació sobre les darreres notícies i novetats incloses a un lloc web. És, doncs, un canal de distribució de notícies que facilita l'accés als titulars de les novetats i a un breu resum, juntament a un enllaç a la pàgina original, on es troba el text íntegre de la notícia.

Si feu servir el rss no caldrà que visiteu poparb.cat per comprovar si hi ha novetats, perque el lector o agregador d'RSS realitzarà aquesta tasca i us mostrarà els titulars.

Per a poder rebre les notícies del canal heu instal·lar a l'ordinador un lector o agregador d'RSS. Alguns d'ells poden integrar-se directament al navegador web, mentre que d'altres funcionen com una aplicació independent. Les últimes versions dels navegadors Internet Explorer i Mozilla Firefox inclouen un lector rss. També el trobareu integrat al gestor de correu Thunderbird.

Si ja disposeu de lector o agregador rss feu clic al botó rss per subscriure-us.

o 0 º O

 

Revista de premsa
El popArb a la premsa

Aquesta edició:
La premsa ha dit...
popArb·08

Altres edicions:
La premsa va dir...
popArb·07
popArb·06
popArb·05

o 0 º O

Vols estar al dia?

Fes-nos arribar les teves dades i rebràs les últimes notícies del popArb.

o 0 º O

RSS | Última hora del popArb 08 al teu lector de fils RSS

o 0 º O

poparb.cat/mobil

col·laboradors
patrocina: estrella Damm