popArb 2007. 20 i 21 de juliol. ArbÏcies visita el myspace del poparb Arribar Arbúcies, Dormir a Arbúcies... tota la informació que necessites per arribar al popArb Informació d'última hora del popArb. Rodes de premsa, grups confirmats,... Estrella Damm, patrocinador del popArb 2007.
formulari de contacte

nom podeu fer-nos arribar comentaris, dubtes i propostes
email
tema
missatge  
 
 

vols rebre les Ïltimes novetats del popArb?

Vols estar al dia de les últimes noticies, concursos, .. del popArb? Només cal que ens facis arribar la teva adreça de correu electrònic:


Les dades facilitades pels usuaris de poparb.cat seran tractades amb la màxima confidencialitat i reserva per part de l'ajuntament d'Arbúcies, d'acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades, els quals tindran dret a accedir a aquestes informacions i rectificar-les o anul.lar-les en qualsevol moment. El subscriptor serà responsable de la veracitat i de l'exactitud de les dades facilitades.
Per donar-vos de baixa, envieu un correu electrònic ainfo@poparb.cat amb l'assumpte " baixa newsletter"

El popArb és possible gràcies a la col·laboració de:
organitza: ajuntament d'arbúcies col·labora la Diputació de Girona col·labora la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i Mijtans de Comunicació mitjans oficials: icat fm revista benzina scanner fm butxaca. agenda
revista nativa
mitjans oficials: tv3 bad music tr3sc club de cultura
avui com radio enderrock
rss | myspace/poparb | info pràctica | merchandisingmaterial promocional<< popArb·06