Dj Txarly Brown

imatge de Dj Txarly Brown
Dj Txarly Brown | dissabte. 11:30 | Piscines Municipals

El barceloní Carles Closa es dissenyador gràfic i ha treballat per empreses de moda, discogràfiques, promotores de concert, i amb infinitat d'artistes com Fundación Tony Manero, Makala o Los Senzillos. També ha creat la imatge de clubs de Glasgow, Sant Sebastià o Fraga entre d'altres.

Paral·lel a la seva carrera com a dissenyador també és conegut per la seva afició al col·leccionisme discogràfic i les seves actuacions com a dj. El 1991, sota el segell Sock it Records (subsegell de Semaphore Holanda), Txarly Brown recopila “Latin Ska Fiesta” i “Latin Ska Fever”, punt de partida de l'escena skatalítica nacional.

Més tard, com a múscic experimental va publicar “Camping Gaz” (Universal, 2001) i “The Nairobi Trio” (Enter Music, 2002). El projecte Camping Gaz amb Javi Pez, va ser un dels referents de la cultura electrònica del nostre país.

Durant aquest període (2001-2003) Txarly es va dedicar a col·leccionar vells discos de rumba i flamenc per samplejar a les seves produccions electròniques. Així va nèixer la seva afició per la Rumba Catalana i inicia una nova etapa d'obsessió que el porta fins els nostres dies.

Txarly desenvolupa minuciosament el text i la sel·lecció musical per la recopil·lació “Achilifunk Gipsy Soul 1969-1979” (Lovemonk, 2007), i després la seva seqüela “Mas Achilifunk” les dues recopil·lacions el porten per tot Europa: Berlín, Munich, Londres, Sonar'09, popArb...

Actualment presenta l'Achilifunk Vol.3 “Gitano Real” que és el fruit d'unir quatre gitanos achilis (La Troba Kung-Fú, Papawa, Sabor de Gràcia, Chakataga), quatre paios funkys (Fundación Tony Manero) i la secció de deu vents de l’Original Jazz Orquestra Taller de Músics (La Mala Rodríguez, Juan Perro) per reinterpretar i achilifunkejar cançons com "Bad" de Michael Jackson o “Ma Quale Idea” de Pino D'Angiò.

Un any més, un luxe.

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga