Doble Pletina

imatge de Doble Pletina
Doble Pletina | dissabte. 11:30 | Piscines Municipals

Triar entre ferro i ferro-chrome, netejar acuradament els dos capçals, fer un bonic collage per a la portada i quadrar el final de cada cara perquè salti l'auto-reverse en menys del que un triga a dir "Michael Knight"... enregistrar una cinta de 90 era un veritable treball d'artesania. Així són també Doble Pletina (Laura Antolín i Marc Ribera) uns miniaturistes que facturen cançons al voltant dels 2 minuts en les quals es barreja qualsevol registre d'allò que anomenem "música popular": des de Phil Spector a Stephin Merritt passant pel cuplet o la cançó tradicional.
Els seus directes i les seves maquetes els han convertit des de la seva formació, fa un any, en un secret a Barcelona (cada dia menys!). Gràcies a cançons tan rodones com “Música para cerrar las discotecas”, “Me detestas” o “Eso hacíamos”, Antolín i Ribera, ara amb formació ampliada,  segueixen sumant himnes sobre la quotidianitat. Perquè la seva música està lluny de ser "bigger than life", molt al contrari. Escoltar Doble Pletina és com la vida mateixa perquè et parlen de l’avorriment d’esperar que acabi la sessió d'un disc jockey, de l'absurditat que és estimar algú que et detesta o de la dificultat de recordar el cognom de la gent que anava amb tu a l'institut. Són com tot, però millor.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/doblepletina

Més info a:
doblepletina.bandcamp.com/

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=e3NsKaKOnZQ?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga