El Guincho

imatge de El Guincho
El Guincho | dissabte. 01:30 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Pablo Díaz-Reixa és un músic dels nostres temps. Un músic d'una època en què els límits entre el pop i la música alternativa, entre els discs de grans produccions i les gravacions casolanes, o entre el que se suposa mundà o exòtic s'estan desmoronant, i revelen un panorama molt més complex i a punt per ser explorat.

Els pilars d'El Guincho són la barreja dels ritmes afrollatins i del pop de la seva infància a Las Palmas de Gran Canaria, l'actitud hiphopera de la seva estada a París i el cop físic i els subtils canvis de la música club que va conèixer a Barcelona juntament amb la impecable precisió i sentit de l'espai dels compositors de bandes sonores.

Als dos anteriors discos, el so d'El Guincho podia encaixar a la nova psicoldèlia global d'Animal Collective i Vampire Weekend o simplement, existir com un estil propi, totalment definit. En aquest tercer disc, "Pop Negro", amb l'ajuda del llegendari John Gass, que ha treballat amb Michael Jackson o Mariah Carey, Pablo ha fet un salt quàntic més enllà de les etiquetes d'”alternatiu” o “mainstream”, i ens porta un so exhuberant i luxós a l'estil de les megaestrelles dels 80 i 90, sons brillants i grans reverbs vocals que podrien omplir un estadi o portar-te a un viatge espacial. El disc és una mostra perfecta de la psicodèlia del mainstream i de la soprenent accessibilitat de la psicodèlia.


Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/elguincho

Més info a:
http://www.elguincho.com

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=-CreEuaS8QY?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga