Estúpida Erikah

imatge de Estúpida Erikah
Estúpida Erikah | dissabte. 20:45 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Una guitarra, una veu trencada per una tristesa resignada i tota una banda seguint la mateixa inspiració. Estúpida Erikah, un grapat de cançons amb història i ànima, un conjunt inesborrable d'emocions explicades com si fossin retalls del cor, d'un cor trencat que es recompon en cada acord. Així ens imaginem aquest projecte tot escoltant les seves cançons.

Des del bateig en solitari de Lluís Bòria (compositor, veu i guitarra) ; Estúpida Erikah s'ha anat consolidant cada cop més a l'escenari amb una posada en escena més treballada i contundent; EE és ara un sextet juntament amb; Jordi Masana (baix, guitarra i veus), Enric Ponsa (bateria i percussions), Magali Licari (percussions, melòdica i veus), Aleix Puig (violí i veus) i Carles Sánchez (guitarra).

La base és folk, i rock i pop contemporani on conflueix la música independent dels últims 20 anys, fins i tot, de més enrere o més al costat.

Acaba de veure la llum, "Decorant interiors, decorant exteriors" (Temps record 2010) , el seu primer disc, on ens parlen de la vida real amb la comoditat que dóna fer les coses que et surten des del més endins. Cançons de pèrdua i cançons amables, o d'una quotidianitat detallista; crescendos èpics on dels murmuris es passa als crits estripats, Una banda que sobre les taules deixa moments inoblidables i sota les teules regala estones més que agradables. Han estat escollits com a Grup Revelació del 2010 i la seva cançó “Els àngels ploren així” ha estat situada entre les 25 millors cançons de l'any.

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga