Furguson

imatge de Furguson
Furguson | divendres. 03:45 | Obi

El grup, originari de Gurb va començar l’any 2004 en format trio. Tres dels membres actuals formaven part d’aquells Furguson: l’Erra a la bateria, l’Aleix a les veus (més tard també als samplers) i l’Edu a la guitarra. Un any després l’Albert (teclats i sintetitzedors) i el Garo (baix) s’uneixen a la formació. El 2007 aprofiten per gravar les cançons que havien anat component els dos primers anys d’activitat, durant els quals no van arribar a fer cap concert. El resultat: la maqueta “La mort del bonminyó”. El títol reflexiona amb ironia sobre el que suposa fer-se gran: els dies en què el que s’espera de nosaltres és que ens portem bé han passat a millor vida. Furguson deixen clares les seves intencions en aquesta primera maqueta: onze cançons amb nervi, regust Post-punk i molta sensibilitat per a les melodies amb les quals es declaren fills del seu temps.

El seu debut a Barcelona, obrint pels americans Oxford Collapse, deixa l’escena barcelonina molt sorpresa. De sobte els Furguson comencen a anar en boca de tothom. L’estiu del 2009 entren a gravar el seu primer disc amb el productor Santi Garcia als estudis Ultramarinos Costa Brava de Sant Feliu de Guíxols. De les set cançons que formen el disc, dues són de la primera maqueta: «Dog Racing» i «Everybody Else». A banda de la millora de so respecte a la maqueta, el resultat posa de manifest que Furguson segueixen creixent i afegeixen nous elements al seu so amb cançons com «My Friends Are My Culture» -que dóna nom al disc- o «Three Centuries», les dues úniques composicions del disc que es poden definir com a Post-punk. A la facilitat ja coneguda per construir melodies plenes de ritme, el grup hi afegeix ara una dosi de nerviosisme i distorsió, una voluntat per experimentar que fins ara era inèdita.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/furgusonboys

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LQp3ug77vvE?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga