Gentle Music Men

imatge de Gentle Music Men
Gentle Music Men | divendres. 23:20 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Diuen que a vegades arriscar és la millor manera de seguir endavant, assumir el timó del projecte i dirigir-lo fins a millor port.  Això és el que han fet Gentle Music Men, a l'hora de crear el seu segon llarga durada, anomenat "Cuentos Modernos": tancar-se durant mesos per produir fins l'últim arranjament i gravar, gravar i gravar per llençar-ho tot i tornar a començar de zero.

Els de Vilanova i la Geltrú han fet el seu salt definitu sense perdre la personalitat del seu debut homònim. Han deixat de banda l'anglès per abraçar el castellà, i entreguen deu temes tan directes com complexes.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=kUEM6xLNr8g?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga