Guillamino

imatge de Guillamino
Guillamino | dissabte. 02:20 | Can Cassó Montsoriu

Aquest barceloní fan dels Ramones que es va posar a fer hip-hop, electònica estranya i a cantar com un negre ens presentarà el seu nou disc "Fang". Segons ell el seu disc comercial si algun disc seu pogués ser-ho. Una invitació al ball més hedonista, amb regressions al últims 80. Hi trobarem ritmes de llauna, tecladillos i guitarres sintètiques. També, segons diu ell, hi ha molt soul, pop i cançons frívoles. Les cançons de quan érem adolescents i somiàvem que seríem grans.

Ha barrejat sardana i house. Va fer bandes sonores per Marcel·lí Antúnez i hip-poesia amb en Pedrals. A vegades ensenya els nens a fer música electrònica i fa poc l’ha remesclat en Jacques Greene. Ha actuat a uns quants Sónars, a Tòquio, a Xile, a Austin i per Europa. I al BAM i a l’Altaveu i el tindrem aquest juliol al popArb. Guillamino promet que aquest disc ens farà ballar.

Aquest concert s'emetrà en streaming a som.poparb.cat

Escolta-ho a:
http://soundcloud.com/guillamino

Més info a:
http://www.guillamino.com

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=reUQ8NPDjOY?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga