Illa Carolina

imatge de Illa Carolina
Illa Carolina | dissabte. 17:55 | Prat Rodó

LAV RECORDS ens presenta iLLA CAROLiNA. Els grups de música es munten per fer feliç a la gent, per espantar els mals dels que són a baix i a dalt de l’escenari. En totes aquestes històries hi juga l’atzar. És com si de cop algú posés a aquests nois damunt de la fusta de l’escenari del bar de l’Hotel de Twin Peaks. Els comensals han menjat puré de verdures insuls i salsitxes recremades, només a les postres han tingut una mica de plaer, culpa del pastís. L’enèssim pastís de cirera, que en Cooper deixarà gravat a la cinta de cassette que duu a la butxaca. I tot es narra a través d’històries de descoberta Cooperiana, mentre disfrutem dels plaers de la vida (tot i viure dels subsidis), mentre descobrim escenaris d’anys enrere i els sumem a la vida diaria, d’ara. I des dels llibres vells, als plans seqüència enigmàtics, als plans detall plens de so hiperbòlic. Les coses passen al costat de casa i cal explicar-les, passen mentre el mar creix, mentre fas el ronso al llit i saqueges la nevera dels pares. Els grups de música fan una funció social, posen melodies al cap que de vegades fan teràpia, i que d’altres vegades no et pots treure mai més del cap. La fusta es pot olorar, i els estranys convidats ja dempeu i puny en alt, ballen com un exèrcit de mentida al ritme d’un rock&roll clàssic, però que parla d’una por normal a cada casa. Els grups de música ens agraden.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/illacarolina

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EHz9s2FKPCI?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga