Inspira

imatge de Inspira
Inspira | divendres. 22:40 | Can Cassó Montsoriu

Després del disc “Cova Placenta” (Cydonia, 2009) aquest grup pop folk d'autor de Barcelona, liderat per Jordi Lanuza, ens portarà el seu nou àlbum "Escapistes" (Amniòtic Records, 2010). Un disc molt fresc i directe amb molta més llum i optimisme que l’anterior i amb uns colors i textures molt personals. Les lletres oníriques i tendres acompanyen i acaronen unes composicions intimistes, càlides i preciosistes.

Als directes Inspira són una banda sòlida i rodada de cinc components amb Jordi Lanuza al capdavant. L'acompanyen Fer Acosta als cors, acústica i omnichord, Cristian Diana a la guitarra elèctrica, Dario Vuelta al baix i Simon Williams a la bateria.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/inspirabcn

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=OzHjbvXGkh8?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga