Manel

imatge de Manel
Manel | divendres. 00:00 | Can Cassó Montsoriu

El novembre de 2008 –només uns mesos després de cancel·lar la seva actuació a l’escenari Gorg Nou del popArb- va sortir al mercat Els millors professors europeus, el primer disc d’uns desconeguts Manel, que ràpidament va ser vist amb bons ulls per la crítica i que, el mes següent, va ocupar llocs destacats dels rànquings anuals de premsa generalista i revistes especialitzades.

Tot plegat acabava de començar i mica en mica, concert a concert, durant el 2009 van anar-se guanyant l’admiració del públic fins a convertir-se en el que alguns van anomenar un fenomen. Aquell estiu, sí, van passar per Arbúcies

Després d'un 2010 de concerts multitudinàris i reconeixements, el quartet barceloní aterrarà novament al popArb per portar-nos en directe el seu nou disc 10 milles per veure una bona armadura, que va sortir el passat 15 de març i que ja està batent rècords a tot l'Estat.


Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/gatmanel

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HdakJQth7Sw?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga