Mazoni

imatge de Mazoni
Mazoni | divendres. 01:50 | Can Cassó Montsoriu

Mazoni és el nom artístic del músic empordanès Jaume Pla . Va formar el seu primer grup als 13 anys, juntament amb Carles Sanjosé (Sanjosex), i més tard va ser cantant del grup Holland Park, amb qui va publicar els discos “Welcome to Holland Park” (2002) i “Things were easier when we played music” (2004), tots dos sota el segell Bankrobber.

Aquest any Mazoni presentarà el seu nou disc, “Fins que la mort ens separi”, que representa un pas endavant, arriscat però ferm, en la cursa de fons que és la seva carrera musical. Les melodies prenen el protagonisme i l’herència dels Beach Boys es confón amb la de Kraftwerk, en un disc on les cançons juguen constantment amb la voluntat d’experimentar.

Fer fàcil allò difícil podria ser la consigna de partida del nou disc. Jaume Pla ha partit de melodies xiulables i d’acords bàsics, però cada cançó acaba regalant sorpreses. L’oient atent trobarà molts racons on fixar les orelles. O els cinc sentits, ja que “Fins que la mort ens separi” és, especialment, un disc intens, d’aquells que et fan remoure l’estómac sense acabar d’entendre per què.Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/mazoni

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Fr-cwZnopKw?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga