Mendetz Djs

imatge de Mendetz Djs
Mendetz Djs | dissabte. 03:20 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Consolidats en la primera divisió de l'escena independent nacional, Mendetz han passat de ser una encoratjadora promesa a una incontestable realitat. La publicació del seu homònim àlbum de debut el 2006 va ser el reconeixement definitiu per a aquest quartet barceloní que ha fet del seu 'casiopunk' el millor remei contra l'avorriment. Aplaudit per la crítica i acollit amb entusiasme per una audiència assedegada de noves sensacions, el seu segon àlbum, "Souvenir" (2009) ha suposat la consolidació definitiva de la banda. Mentre esperem el seu  anhelat tercer treball, "Silly Symphonies" -el llançament està prevista per a la tardor de 2011 de la mà de Music Bus i Warner Music Spain-, podrem veure'ls en la seva faceta de DJs. Una potent sessió creada a partir de beats frenètics, amb grooves espectaculars que a no deixaran a ningú indiferent. Stefano Maccarrone (Veu i Guitarra) i Pablo Filomeno (Bateria) duran els comandaments.

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga