Mine!

imatge de Mine!
Mine! | dissabte. 22:05 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Als voltants de 2004, en Bernat Sànchez (Berni) i l’Albert Rams (Ret) es coneixen. Decideixen que la única manera de poder arribar a ser músics professionals és dedicant tot el temps i els recursos de que disposen a la música. Així es forma MiNE!, amb en Ret com a cantant i guitarra solista i en Bernat com a cantant, guitarrista i pianista.
El 2007 el grup comença a funcionar i durant el 2008 graven el seu primer LP, gràcies al primer premi del concurs VicSona. “Villa Antonieta” acaba essent un disc força dispers en quant a estil, però ja s’hi troben alguns dels elements identitaris del grup: composicions arriscades, ecléctiques; la figura de dos cantants principals; el protagonisme de les harmonies vocals.
Cada cop es defineix millor un estil, més influenciat pel pop dels seixanta. Al 2009 decideixen  presentar-se al concurs Sona9 i el guanyen. Gràcies al ressó mediàtic del concurs, obtenen per fi el suport necessari per llençar un disc al mercat.

Aquest disc, “Un brindis pel nen androide”, s’ha gravat durant el març i el maig del 2010 de la mà d'en Ricky Falkner, productor per excel·lència de l’actualitat pop experimental estatal i membre d'Standstill. La seva gira de presentació ja ha passat per cites imprescindibles com el Festival Acústica de Figueres, el Mercat de Música Viva de Vic, el Tastautors, el BAM i ara s'aturaràn a Arbúcies per presentar-nos-el en directe.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/minetheband

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=v-ncLCW1xJA?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga