Monoculture

imatge de Monoculture
Monoculture | divendres. 02:50 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Els Monoculture neixen el setembre de 2008 i en aquesta setena edició del popArb presentaran el seu disc de debut, homònim, editat per Tsunami Music. El seu fort és, sens dubte, el directe, on despleguen tota la seva bateria de referents, de la música lleugera dels vuitanta (atents a les seves versions!) al pop electrònic o el synth pop. Tot amb una força i un ritme imparables que segur que faran les delícies del públic més ballarí.

Aquest concert s'emetrà en streaming a som.poparb.cat

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga