Nacho Umbert & La Compañía

imatge de Nacho Umbert & La Compañía
Nacho Umbert & La Compañía | divendres. 20:30 | Can Torres

Nacho Umbert, cantant i compositor del desaparegut grup Paperhouse, torna a l’escena musical després de quasi 15 anys de silenci (des de la publicació d’ “Adiós”, un dels discos més especials i inclassificables de l’indie nacional dels noranta). Amb aromes classicistes i la veu en primer pla, el pes d’aquest nou disc de pop acústic “Ay...” recau en una desena de petits contes quotidians protagonitzats per herois comuns.

L’embrió d’ “Ay...” parteix d’una trobada entre Nacho Umbert i Raül Fernández (Refree), fa un parell d’anys. Pràcticament no es coneixien. Nacho li va mostrar, a casa seva, quatre de les seves noves cançons acompanyades tan sols de la seva guitarra. Després de sentir el primer tema, Cien hombres ni uno más, en Raül va decidir produir el disc.

Nacho Umbert manté unes estructures molt simples com a base de les noves composicions. Però, així com a la seva anterior banda la veu es filtrava com un instrument més, al popArb veurem com aposta per la importància d’un text gairebé recitat, acompanyat per una formació petita i acústica. Les cançons prescindeixen de tornades clares, més aviat caminen i canvien subtilment de direcció a mesura que avancen les històries.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/nachoumbert

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Bk3RKk8OpEQ?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

IMPORTANT

L'aforament d'aquest escenari és limitat

Per poder accedir a Can Torres necessitaràs el braçalet i una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d'informació del festival, el mateix dia del concert en qüestió.

Horari de reserva:
Divendres 8/7/11 a partir de les 18h | Dissabte 9/7/11 de 12 a 18h.

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga