Oliva Trencada

imatge de Oliva Trencada
Oliva Trencada | divendres. 22:00 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Foto: Víctor Dorado

Oliva trencada és un grup de Mallorca que barreja la música tradicional amb el folk pop anglosaxó. Ja porten quatre anys tocant i des del seu primer disc van sorprendre a tothom pel seu so. Ara, el seu tercer treball “Perleta Negra”  (LaCasaCalba Eds.) ens parla d'universos on tot és possible, lletres còmiques, quotidianes, poètiques i reflexives.

L'escriptor i filòsof Gustau Solaç descriu aquest nou disc així: “Temps era temps, my friend. Temps de pirates, temps de corsaris, temps de bucaners. Temps de viure el temps. Un temps de superfície, superficial, alié encara al fons marí. El temps de Perleta Negra i no de Martin Heidegger o del buc Odyssey. Perleta negra era un pirata ben especial. Ben espacial. Unes punxes ben esmolades, un cos closca corretjós. Una sort de Conan el Mármaro, fill d’eriçons extraterrestres, caçadors d’adscripcions que en mapes interestel·lars s’inscrivien com a Terra Incognita. La millor arma de Perleta Negra, el seu alfange més famós era, si se’ns permet la broma, el seu ésser-peix-espasa, metafòric sabre de salobre: això diu que era i no era un pirata que s’esmunyia com un peix entre les sirenes de la Mediterrània. Un dia, però, la cançó del pirata se li tornà cançó de l’enfadós. Decidí aleshores mutar, tunejar-se, esdevenir Pirate Tunes, pirata musical. Començà a fer arreplega –acopio, re-copilació– d’altres cançons. De totes les èpoques, de tots els pobles, de totes les llengües, de tots els colors. En “Perleta Negra” s’estenen contats i cançons.”

Aquest concert s'emetrà en streaming a som.poparb.cat

Amb la col·laboració de:
Govern de les Illes Balears

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/olivatrencada

Més info a:
http://lacasacalba.bandcamp.com/album/perleta-negra

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=e9qv-PGuU-A?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga