Pin & Pon Dj's

imatge de Pin & Pon Dj's
Pin & Pon Dj's | divendres. 03:45 | Barrock

Do the pinching! Aquest és el crit de guerra de Pin & Pon djs. En Rafa i en Joan han passat en els últims temps a ser considerats un dels combos punxadiscos més valorats pel públic (escollits en els darrers anys com a Millor dj nacional per als lectors de la prestigiosa revista musical Rockdelux). La pràctica totalitat de les sales més representatives del circuit indie nacional (Sala Razzmatazz o Fellini a Barcelona, Le Club, LA3 o Excuse Me a València, Low Club o Ocho y Medio a Madrid, Stereo o Confetti a Alacant o Fever de Bilbao, entre moltes altres) han acollit amb gran acceptació les seves eclèctiques i divertides sessions, on tot té cabuda (des de pop, rock, techno, electrònica, soul ...) tenint cura abans que res de la qualitat en la selecció i sense deixar de banda la tècnica. Han participat en molts festivals importants com el FIB, el Sonorama, el South Pop de Sevilla i l'Isla Cristina, el SOS 04/08 a Múrcia, etc.

La seva màxima és el bon gust i la tècnica, intentant en la mesura possible barrejar fins i tot allò que sembla difícil de combinar. Són promotors de concerts, coneguts també per la seva faceta periodístico-musical (co-dirigeixen una web musical, Indienauta.com i un programa de ràdio setmanal, "Rayos C en tus oídos", i dirigeixen el segell discogràfic El Genio Equivocado (Odio París, Aias…). Algú va dir d'ells que eren uns "currantes de l'indie" i veient el seu currículum sembla un adjectiu encertat. Pin & Pon djs exploren en cada sessió el seu ampli coneixement de la música més actual, sense oblidar donar curs també als clàssics, aquells èxits que ens han acompanyat durant anys i que s'han convertit en indispensables de les nits més canalles al nostre país

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga