Refree

imatge de Refree
Refree | dissabte. 19:45 | Can Torres

foto: COLECTIVO ANGUILA


Raül Fernández, o el que és el mateix, Refree, s'ha convertit poc a poc, sense presses, amb el treball d'un artesà meticulós, en una de les personalitats indispensables de la música al nostre país. Creador incansable, ha forjat una carrera que es bifurca amb la mateixa intensitat en diferents fronts: el de compositor, el de productor i també el d'intèrpret. Des que al 2007 va editar "Els invertebrats", el seu quart disc, Raül Fernandez ha viscut possiblement els anys més intensos i trepidants de la seva vida al terreny professional.

Entre projecte i projecte ha anat recopilant idees per noves cançons, escrivint lletres i gravant els temes al seu estudi casolà, deixant que Refree sigui el que ha de ser, un projecte obert i lliure on experimentar amb les seves inquietuds musicals i sense sentir cap altra pressió que la de l'enfrontament amb un mateix.

Així doncs en Raül va gravar al seu estudi casi tots els instruments del disc, deixant les cançons preparades per anar-se'n a Nashville, a treballar amb en Brad Jones (Elvis Costello, Jason & The Scorchers, Ron Sexmith, Josh Rouse...). Malgrat l'interés en treballar plegats, no ha pogut ser fins aquest "Matilda" quan Jones i Fernandez s'han pogut posar mans a l'obra en un disc de Refree. La relació ha estat tant intensa i fructífera des de l'inici i la comprensió ha estat tan rotunda que, segons en Raül, van treballar com una sola persona durant dies i nits, sense horaris, disfrutant de cada nota que l'altre tocava com si fos pròpia.

El resultat és aquest disc, "Matilda", que ens presentarà al popArb d'enguany, un disc tan poc comú i personal que es fa difícil pensar en referents clars per parlar-ne. Hi trobarem les melodies sinuoses a què ens té acostumats la veu de Refree, cabalgant sobre orquestracions contemporànies, harmonies imprevisibles, textures experimentals i girs rítmics d'una subtilesa emocionant.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/refree

Més info a:
http://www.refreeweb.com/

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=ODqZ214OoIs?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

IMPORTANT

L'aforament d'aquest escenari és limitat

Per poder accedir a Can Torres necessitaràs el braçalet i una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d'informació.

Horari de reserva: de 12 a 18 hores de dissabte 9.

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga