Senior i El Cor Brutal

imatge de Senior i El Cor Brutal
Senior i El Cor Brutal | dissabte. 21:25 | Can Cassó Montsoriu

Fotografia: Noemí Elias Bascuñana

Un mateix lloc és a la vegada tants petits llocs com persones hi hagi. Si no fos una mica cert, València no podria ser el bressol de Miquel Àngel Landete, Senior (sense accent, en anglès), i la colla de barbuts que l’acompanyen a fer soroll sota el nom d'El Cor Brutal. Si València només fos la cova de Camps, Barberá, Fabra i Marina d’Or, no existiria una banda de rock and roll que fa que sembli que el gènere s’hagi inventat per ser cantat en valencià. El seu codi genètic està format a parts iguals per boscos de Wisconsin, bars de Tennessee, els llacs de l’Albufera i l’arròs al forn.

“L’experiència gratificant” (Malatesta, 2009), va ser el primer disc de Senior i El Cor Brutal (el segon, de nom “Gran”, coeditat per Malatesta i LaCasaCalba Ed. i fet a mitges amb Refree, veurà la llum el proper setembre). La recepta del grup és clara: moltes influències i referents (tots ianquis), molta vida molt viscuda, sinceritat, humor, odi a les dretes i el volum de les guitarres al màxim. Perquè creuen que en aquest cony de país calen molts més Cors Brutals que quan cantin denunciïn les misèries dels que manen, celebrin l’amor sense condicions i desitgin viure vides plenes envoltats de discos, llibres, pel·lícules i ampolles de rom.

Aquest concert s'emetrà en streaming a som.poparb.cat

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/seniorthesinger

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=UHFyKfh64N0?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga