The New Raemon

imatge de The New Raemon
The New Raemon | dissabte. 23:30 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

Ramon Rodríguez, també conegut com a The New Raemon, estrena disc i farà una aturada al popArb en la seva gira de presentació.

Aquesta vegada, amb “Libre asociación”, diu que toca mirar cap a dins, furgar les entranyes del descontentament i rebuscar als desordenats calaixos de la consciència, per procurar extirpar una petita part del malestar.

Lluny de la particular figura del cantautor professional que desprenia cada vers del seu anterior disc “A propósito de Garfunkel” (2008) i a una considerable distància de la espontània combustió pop que va propulsar amb “La dimensión desconocida” (2009), el líder dels ja desapareguts Madee
aposta per un canvi de registre sonor i narratiu.

“Libre asociación” no és un disc de digestió senzilla, però va sobrat de magnetisme i instint, les cançons sovint amaguen més del que están disposades a mostrar en un primer moment. The New Raemon es retrobarà amb les seves referències, i els seus orígens.

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/thenewraemon

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=NFER5PXNVj4?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga