Thelemáticos

imatge de Thelemáticos
Thelemáticos | divendres. 01:10 | Can Cassó Envelat Estrella Damm

" [...] “Thelemáticos”-títol homònim-és una gran referència de breu durada, amb cançons boniques, en majúscules, al mateix temps que inquietants, on la melodia s'imposa i acompanya un concepte avantguardista d'eminent caràcter pop i psicodèlic, universal. Tretze cançons compostes per Sergio Pérez durant dos anys -des que es va trencar una cama i va haver d'estar al llit amb temps per pensar i descansar-, a les quals no els sobra ni els falta res.

Aquest asturià establert a Barcelona des de fa anys, cofundador d’Anticonceptivas i acompanyant inseparable de Joe Crepúsculo en els seus directes, ha reconvertit la formació anterior de Thelemáticos en trio i s'ha unit a Luciana Della Villa i  Rocío Campanya (ambdues ex Sibyl Vane) , comptant en estudi amb la col.laboració de Pablo Diaz-Reixa (El Guincho, Coconot) a la bateria. De fet, als mèrits curriculars de Sergio als comandaments d'una taula cal atribuir-li la mescla d’”Alegranza” (2008) i del disc que ocupa aquestes línies.

A Thelemáticos no hi ha cançons de farciment, totes elles són joies pop que augmenten la seva lluentor amb cada escolta, són muntanyes que creixen sinuosament fins a elevar el sol. Són testimonis deutors de Syd Barrett, sobretot de "The Pipper at the Gates of Dawn" de Pink Floyd, però també de vegades treu el cap l'ombra dels primers discos de Vainica Doble al mateix temps que hi fica el nas l'esperit de Fred Neil a Bleecker and McDougal.
Un disc de sensacions impetuosament íntimes, de cors bellíssims, de lletres a la recerca de l'ocult, de canvis imprevisibles de gust exquisit a partir d'una guitarra, molt present en totes les cançons, que de vegades destil·la surf d'onades crispades i, d’altres , guarda les tensions tornant-se respectuosament delicada.

Thelemáticos és un grup que s'expressa amb talent i traspassa la cortina gairebé imposada fa uns anys pel presumpte "underground barceloní" -si algú els relaciona amb aquesta idea caminarà totalment equivocat-i aconsegueix, després de bussejar extensament, sortir a la superfície amb un disc atemporal de cançons meravelloses." Borja Rosal

Aquest concert s'emetrà en streaming a som.poparb.cat

Escolta-ho a:
http://www.myspace.com/thelematicos

Més info a:
http://www.thelematicos.bandcamp.com

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=eS4Ka0MBYhw?hl=en"><img src="http://www.gtaero.net/ytmusic/play.png" alt="Play" style="border:0px;" /></a>

Exhaurides les localitats

Esgotades totes les entrades i abonaments (Atrapalo i Servicaixa), també l'abonament conjunt popArb-Faraday. Esgotada també la promoció addicional del maig per Socis del Club Tr3sc.

IMPORTANT: No ens ha estat possible ampliar l'aforament. No volem córrer el risc de no poder-vos assegurar la màxima comoditat. Malauradament, doncs, ja podem confirmar que no hi haurà més entrades a la venda (ni anticipades ni a taquilla)

Us recomanem estar atents a les diverses promocions i sortejos que tenim en marxa. Per estar al dia podeu consultar aquesta web, seguir-nos al facebook (facebook.com/popArb), al twitter (twitter.com/poparb) o subscriure-us a la newsletter (poparb.cat/#zonabutlleti).

No s'han venut ni es vendran entrades per cap concert individual.

NO HI HAURÀ VENDA A TAQUILLA

Apartaments La Farga