Caïm Riba neix a Formentera fa 39 anys, en un marc cultural molt important. És fill del músic Pau Riba i de Mercè Pastor, passa la infantesa envoltat d’artistes i bohemis, fet que li fa créixer una inquietud creativa enfocada a la música. Caïm Riba ha aconseguit ser un dels grans guitarres del nostra país.

A l’any 1996, junt amb el seu germà Pauet Riba, crea el grup de música instrumental PASTORA. 4 anys més tard l’actriu i cantant Dolo Beltran s’afegeix al projecte on exercirà com a lletrista i cantant, encarregant-se en Caïm Riba de la totalitat de les composicions musicals del grup. En aquests primers anys composaran el hit LOLA, tema amb el que van aconseguir una gran popularitat, i que va ser el punt de partida d’una llarga carrera farcida d’èxits.

Amb el grup Pastora, Caïm Riba ha composat grans temes de ball on l’electrònica i els sintetitzadors han tingut un lloc de privilegi. Cançons que des de fa 10 anys han sonat en els millors escenaris de tot l’Estat.

Ara Caïm Riba s’encara a un projecte paral.lel en solitari, en Català i més orgànic, que respon a la seva necessitat d’expressió més intima.