Miqui Puig, padrí del festival quan encara no ho era, ha de venir cada any a celebrar que continua sent part important de l’escena pop d’aquest país, a la bona salut de la qual ell ha contribuït des dels seus inicis.

El seu secret no existeix: punxar cançons boniques, ordenar-les de manera agradable, a vegades ballables i d’altres tot rebuscant en el seu imaginari soul, guitarres, pop i aparells electrònics.

El resultat són cançons que teníem oblidades en el fons de la nostra memòria que, de sobte, prenen forma per fer-se contemporànies i necessàries. Aquestes, sumades als temes més recents i actuals, donen forma a una estranya font de felicitat mitjançant melodies i ritmes que només ell sap quan acabaran. En Miqui és cantant i DJ des dels anys 80. El seu currículum, els seus admiradors i els seus detractors l’avalen.


ATENCIÓ: L’entrada a Can Torres per els concerts de dijous 26/6/2014 no està inclosa en l’abonament. Hi ha una entrada de dia que es pot adquirir a Codetickets o el mateix dia (si no s’han exhaurit abans). Més informació a Abonaments i Entrades