David Pérez Barrachina, Erm , debutava el 2005 amb un disc autoproduït de títol homònim que transitava entre el pop d’autor i l’electrònica low-fi i en el qual destacaven unes lletres iròniques i sensibles . Dos anys després, publicava el seu segon treball , Manifest Líquid (2007), un disc on la presència del llenguatge electrònic s’havia matisat per donar pas a un so més orgànic que preludiava l’arribada del seu treball més aclamat : L’home que gira (2010). Pop d’autor amb subtils arranjaments, unes estructures molt treballades i uns textos que mantenien, però, els trets distintius del seu debut : acidesa, ironia i un hàlit poètic no exempt d’un pòsit de malenconia .

Amb Història certa d’Abel Costafreda l’autor dóna un gir de 180 º graus en la seva discografia per presentar-nos un àlbum conceptual i ambiciós basat en un fosc episodi de la transició, conegut com el crim dels amants de Rajdell..


ATENCIÓ: L’entrada a Can Torres per aquest concert està inclosa en l’abonament i l’entrada de dia però, degut a l’aforament limitat, necessitaràs una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d’informació del festival, el mateix dia del concert.

Horari de reserva:

Divendres 27/6/14 de 18 a 20h (o fins exhaurir reserves).
Preu de la reserva: 1,5€ (amb un tatoo especial #popArb14 de regal!).

Portes obertes a les 20.15h