A partir d’ara la Línia Maginot deixarà de ser el conjunt fortificat més important de la història per ser també un projecte musical que deixa el públic sense defenses. Línia Maginot és un bastió des d’on sentir històries de passió, incomprensions amoroses i tempestes d’emocions sense recer.

Formats durant el 2012 els de Vilanova i la Geltrú fan una precisa mescla d’instruments elèctrics propis del pop i del rock i d’acústics com l’acordió o la mandolina aconseguint una textura filada de so americà, beat i mediterrani. Cançons melòdiques amb rerefons de folk mediterrani i les millors receptes anglosaxones.

Línia Maginot són: Magí Mestres (ex-La Brigada), Pau Albà (Les Sueques), Guillem Albà i Jordi Ferret. Aquest 2014, després d’haver mostrat la seva força en nombrosos escenaris i també en menjadors i terrats particulars, presenten el seu treball de debut: Fibonacci.

Les onze cançons que configuren aquest disc són una bona mostra del so Maginot: enèrgic i fresc, amb tornades contundents i melodies que es complementen amb l’harmonia de les quatre veus per explicar-nos des d’un punt de vista madur i juganer històries quotidianes universals.

fotografia de Sílvia Poch


ATENCIÓ: Preu de l’entrada individual a les piscines: adult 4,5€ | <14 anys 3,2€ | jubilats, pensionistes i carnet jove: 3,5€ Amb l’abonament i l’entrada de dissabte (mostrant el braçalet del popArb) el preu és del 50%. Aquest descompte no és acumulable amb el descompte del carnet jove.