c/ Camprodon 14
Recuperem també l’espai dels Jardins de Can Torres, el marc ideal per propostes intimistes. Aquest cafè i hotel fou en altres temps una fonda, i en ella s’hi allotjà Santigo Rusiñol els cinc estius que passà a Arbúcies. La cafeteria continua oberta, portada per la mateixa familia que li servia absenta per passar les tardes.

L’entrada a Can Torres per els concerts de dijous 26/6/2014 no està inclosa en l’abonament. Hi ha una entrada de dia que es pot adquirir a Codetickets o el mateix dia (si no s’han exhaurit abans). Més informació a Abonaments i Entrades

L’entrada a Can Torres per els concerts de divendres i dissabte està inclosa en l’abonament i l’entrada de dia. L’aforament, però, és limitat. Per poder accedir a Can Torres divendres o dissabte necessitaràs el braçalet i una reserva de plaça. Podràs fer aquesta reserva al punt d’informació del festival, el mateix dia del concert en qüestió.

Horari de reserva:
Divendres 27/6/14 a partir de les 18h (fins les 20h o exhaurir reserves) | Dissabte 28/6/14 de 12 a 18h (o fins exhaurir reserves).
Preu de la reserva: 1,5€ (amb un tatoo especial #popArb14 de regal!).

ATENCIÓ: L’aforament d’aquest recinte és limitat.

Portes obertes a les 20:45h (dijous), a les 20.15h (divendres) i a les 19.15h (dissabte)

Qui hi tocarà?