Última edició

Llista col·laborativa Playmoss

Aquest any tu també punxes al popArb

La piscina del popArb és un dels escenaris preferits pel nostre públic. És l’espai per relaxar-se, refer-se de la nit de divendres, i agafar forces per la de dissabte. De la mà de Playmoss (agregador de llistes de reproducció musical) posarem en marxa una llista col·laborativa, en què el públic del popArb, des d’ara mateix i fins el mateix dissabte 27, podrà triar la música que sona a les piscines. El popArb el fem entre tots, més que mai!

Si ja fa anys que al popArb tenim la sana intenció d’escoltar al nostre públic i convertir-lo en part essencial del festival, aquest any fem un pas endavant i en co·laboració amb Playmoss, la plataforma que ordenar tota la teva música online, convertirem part de la clàssica sessió de la piscina en col·laborativa.

El procés serà molt fàcil, des d’avui mateix tothom que tingui clar que vol sentir durant el matí de dissabte a les Piscines d’Arbúcies, sols haurà d’accedir al seu compte Playmos, entrar al perfil oficial del popArb (http://playmoss.com/en/poparb) i afegir el seu tema a la llista col·laborativa. Recordeu que a Playmoss es poden afegir cançons des de moltes fonts, com Youtube, Vimeo o Soundcloud, així que la vella excusa que no trobes el cd ja no et serveix de res!

Volem agrair especialment a Playmoss haver fet possible aquesta acció, ja que la opció de fer llistes col·laboratives no existia fins ara, i ha estat implementada específicament per al popArb.

La Dj Barretina serà l’encarregada de dinamitzar la llista, des d’ara mateix i fins el dia del festival, i farà de mestra de cerimònies a les Piscines. Ella farà sonar la llista que haguem elaborat entre tots.


Playmoss

logo playmoss_robat web
Segur que més d’una vegada, en una festa o a casa, has volgut posar una cançó que has vist al Facebook o al blog de torn i, bastant frustrat, t’has adonat que no en recordaves del nom. Trobes a faltar les recopilacions casolanes en format cassette però no trobes un suport digne de ser l’hereu de tal treball d’artesania emocional. Somies amb un món just en què algunes de les teves plataformes favorites, com SoundCloud i YouTube, viuen en harmonia i són compatibles. Odies la naturalesa efímera de la xarxa, en la qual tot sembla tenir el seu moment de glòria per desaparèixer després en un forat negre i sense deixar rastre.

Si en llegir aquestes línies et descobreixes assentint capcot una vegada i una altra, aixeca la barbeta, anima’t! Perquè acabes de trobar la solució als teus problemes. Es diu Playmoss, acaba de llançar la seva versió més completa i es presenta com l’eina definitiva per construir llistes de música i vídeo -benvinguts al segle XXI!- a partir de pistes de YouTube, Vimeo i SoundCloud.

Utilitzar l’eina és tan fàcil com teclejar playmoss.com a la barra d’adreces del teu navegador i obrir-te un perfil per començar a crear les teves pròpies llistes de reproducció. Després només les hauràs de consultar o compartir!

Dj Barretina

Dj Barretina

El seu crit de guerra és “Ballaruca Power!”, la resta us la podeu anar imaginant…

L’Eva Noguer porta anys i panys lligada al món de la música independent, i a banda de formar part de l’equip del popArb des dels inicis, també hi ha tocat, com a membre de la banda Aspet Weekend (popArb 2009). S’encarrega del management de diversos grups (Orchestra Fireluche, Línia Maginot) i punxa sovint a clubs com el Sidecar i en festes i esdeveniments.

https://www.facebook.com/barretinahits

  • Organitza: Cultura Dispersa amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Arbúcies
  • Amb el suport institucional de: Generalitat de Catalunya (ICEC) i Diputació de Girona
  • Patrocinador principal: Estrella Damm
  • Mitjà oficial: timeOut
  • Col·laboradors: Logística de Guerrilla, EasyMojito, Cupatges
  • Col·laboradors tecnològics: Cdmon, Playmoss, Megatro, BIAPUM
  • Membre d'A-petit